Kocaeli Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, internette en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Peki, Kocaeli Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk kimdir? Nilay Merttürk nereli, kaç yaşında? Nilay Merttürk ne mezunu? Nilay Merttürk evli mi? İşte tüm merak edilenler...

MKE Ankaragücü'nün yeni teknik direktörü Kenan Koçak kimdir? MKE Ankaragücü'nün yeni teknik direktörü Kenan Koçak kimdir?

Nilay-1

NİLAY MERTTÜRK KİMDİR?

Nilay Merttürk, gazeteci ve siyasetçidir. Merttürk, 2008 yılında Kartepe'de, Cumhuriyet Halk Partisi'nin kurucu ilçe yöneticisi olarak siyasi arenada yer aldı. 2009'da CHP Kartepe Kadın Kolları Başkan Yardımcılığı, 2011'de İlçe Saymanlığı, 2014'te Meclis Üyeliği, 2015-2020 arasında Kocaeli Halkla İlişkiler ve Basından Sorumlu Başkan Yardımcılığı, 2021-2022 yıllarında ise Kartepe İlçe Başkanlığı gibi önemli görevleri üstlendi.

Nilay 3

NİLAY MERTTÜRK NE İŞ YAPIYOR?

İZGAZ A.Ş Halkla İlişkiler departmanında başladığı kariyeri, idari ve yönetim alanlarındaki çalışmaları ve özel girişimcilik faaliyetleri ile zenginleşti. Ancak Merttürk'ün öne çıkan yönü, gazetecilik kariyeri oldu. Kartepe'nin ilk basılı ve yerel gazetesi olan Kartepe Gazetesi'nde köşe yazarlığı ve Yazı İşleri Müdürlüğü ile gazetecilik kariyerine başlayan Merttürk, günümüzde hala aynı gazetede Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yapıyor.

NİLAY MERTTÜRK NERELİ?

Nilay Merttürk'ün memleketi Artvin’in Borçka'dır.

 NİLAY MERTTÜRK KAÇ YAŞINDA?

Nilay Merttürk'ün yaşı bilinmemektedir. 

NİLAY MERTTÜRK NE MEZUNU?

Merttürk, ilköğrenimini Artvin'de tamamladıktan sonra orta öğrenimine İzmit Merkez Ortaokulu'nda devam eden Merttürk, lise eğitimini ise Mimar Sinan Anadolu Lisesi'nde tamamladı. Üniversite eğitimine Doğu Akdeniz Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nde devam eden Merttürk, buradan mezun olduktan sonra iş hayatına atıldı.

NİLAY MERTTÜRK EVLİ Mİ?

Nilay Merttürk'ün medeni durumu bilinmemektedir. 

Kaynak: Haber Merkezi