Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) başvuruları bugün itibarıyla başlıyor. KOMEK kurs kaydı yaptırmak isteyen birçok kişi başvuruların nasıl ve nereden yapılacağı hakkında araştırma yapmaya başladı. İşte KOMEK başvuruları hakkında detaylar...

KOMEK BAŞVURULARI NE ZAMAN?

K O M E K

Konya merkez ve ilçelerde 67 kurs merkezinde faaliyetlerini sürdüren KOMEK’te güz dönemi kayıtları 24 Eylül – 7 Ekim 2024 tarihleri arasında www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adreslerinden yapılacak. Eğitimler ise 14 Ekim’de başlayacak.

ATÖLYE KAYITLARI NE ZAMAN?

Genç KOMEK atölye kayıtları ise 22-30 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Eğitimler ise 23 Kasım 2024’ten 31 Mayıs 2025’e kadar sürecek. KOMEK bahar dönemi kayıtları 21 Ocak – 3 Şubat 2025 tarihleri arasında yapılacak, eğitimler ise 15 Şubat’ta başlayacak. KOMEK yaz dönemi kayıtları 11-25 Haziran 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

CHP’nin 81 il başkanından Gülşah Durbay’a 'destek' açıklaması CHP’nin 81 il başkanından Gülşah Durbay’a 'destek' açıklaması

Meslek Kursları

Uzaktan Eğitim

Spor

Yüzme

Pilates

Diğer Eğitim Programları

Uygun Seçeneği Seçin: Size uygun olan kurs veya programın üzerine tıklayın.

Uzaktan Eğitim için Tıklayın: Eğer Konya dışında bir ilde veya dünyanın herhangi bir yerinde eğitim almak istiyorsanız, uzaktan eğitim butonuna tıklayarak devam edin. Bu adımları izleyerek kayıt işleminizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

KOMEK KAYIT BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri’nde (ASEM) yeni dönem kayıtları başlıyor.

KOMEK KAYITLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Muhabir: Buse SARI