Asayiş

Kübra Aykut'un intihar mektubu ortaya çıktı

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut vefat etti. Üzücü haberin ardından Kübra Aykut hakkında araştırmalar hız kazandı. Kübra Aykut'un intihar mektubu ortaya çıktı işte o mektup.

Abone Ol

Kübra Aykut kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut intihar etti iddiası!

Kübra Aykut kimdir? Kübra Aykut'un ölüm sebebi ne? https://t.co/VmUEvNpUrS #SONDAKİKA #deprem#TikTok #sigara #MasterChefTürkiye #Ankara #polis #dilanpolat #mügeanlı #Narin
Ali Yerlikaya, Kübra Aykut, kübrasal, Serdar Ortaç #Karadut
Yunus Emre Geçti, Tomris Giritlioğlu pic.twitter.com/PM3Yuc9O1j

— Güçlü Anadolu Gazetesi (@Gucluanadolugzt) September 24, 2024

Kübra Aykut ÖLÜM SEBEBİ NE?

'Kendime layık damat bulamıyorum' diyerek kendi kendine düğün yapan Tiktok fenomeni Kübra Aykut, Sultanbeyli'de 5. kattan düşerek hayatını kaybetti.

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut intihar etti iddiası var.
Ölmeden önce cep telefonu şifresinin de yazılı olduğu bir intihar mektubu bırakan Aykut'un mektubunda “Çevremi mutlu ettim, kendimi mutlu edemedim. Ben bu dünyadan gidiyorum" ifadeleri yer aldığı iddiaları var

Kübra Aykut KİMDİR?

Kübra Aykut, “Kubrasal” ismiyle sosyal medya fenomeni olarak tanınıyordu. 26 yaşındaki Kübra Aykut İstanbul doğumlu ve Antalya’da yaşıyordu. Tekirdağlı bir baba ve Samsunlu bir annenin çocuğu olan Kübra, enerjik ve neşeli kişiliğiyle biliniyordu.


Ayrıca Fenomen Kübra Aykut'un sevgilisi Dilan ve Engin Polat çiftinin avukatı Enes Çetinkaya çıktı. 

Ayrıca Kübra Sal adlı instagram hesabını kullanan Kübra Aykut'un vefat etmeden 5-6 saat önce yayınladığı videolarda temizlik yaptığı görüldü.