Adana’da çekimleri tamamlanan ve sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanan “Kum Zambağı” filmi, unutulmaz bir aşk hikayesini ve etkileyici görsel unsurları bir araya getiriyor. Başrollerinde Mert Turak ve Özge Borak’ın yer aldığı film, yönetmen Mehmet Demir Yılmaz tarafından yönetiliyor.

Peki Kum Zambağı filminin konusu nedir?, Kum Zambağı filminin oyuncu kadrosunda kimler var?, Kum Zambağı filminin seans  ve salon bilgileri?

G Rl20J O Wk A Earg V

Kum Zambağı Filmi 2. Tanıtım.

5 Temmuz’da Sinemalarda 🎬 #KumZambağı #KumZambağıFilm#kumzambağıfilm #mertturak #özgeborak #orhankılıç #tuncayçağıl #muratercanlı #berfinkıymaz #mesutkurt #mehmetdemiryılmaz #orhankilicofficial #film #sinema #vizyon #adana pic.twitter.com/N0AP9uKcHX

— Kum Zambağı Film (@kumzambagifilm) July 3, 2024

Kum Zambağı filminin konusu nedir?

Yunus karakterine Mert Turak’ın hayat verdiği filmde, Yunus’un hayatı Afife adında bir kadının teklifiyle değişir. Eski eşi tarafından kötü muameleye maruz kalan Afife, yeni bir başlangıç için Yunus ile anlaşmalı bir evlilik teklif eder. Ancak bu anlaşma, aşkın sınırlarını ve fedakarlığın derinliklerini sorgulatan bir yolculuğa dönüşür.

“Kum Zambağı”, izleyicilere duygusal bir roller coaster vaat ediyor. Yunus ve Afife’nin yaşadığı aşk, zaman zaman hüzün dolu anları kahkahalarla süslenmiş bir serüvene dönüşüyor. Mehmet Demir Yılmaz’ın senaryosunu yazıp yönettiği film, seyircilere aşkın ve fedakarlığın gerçek anlamını sorgulatacak.

G R V O2F Sac A A Exz

Kum Zambağı filminin oyuncu kadrosunda kimler var?

Özge Borak’ın canlandırdığı Afife karakteri, eski yaşamından kaçarak umut dolu bir gelecek arayan bir kadını temsil ediyor. Mert Turak ise Yunus rolünde, yıllarca beklediği ve her şeyi göze alabileceği bir aşkın peşinden giden bir balıkçıyı canlandırıyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Orhan Kılıç, Tuncay Çağıl, Murat Ercanlı ve Berfin Kıymaz gibi isimler de yer alıyor.

G R T14N O X Y A A 3M3

Bahar 2. sezon 2. fragmanı yayınlandı! Bahar 2. sezon 2. fragmanı yayınlandı!

Kum Zambağı filminin seans  ve salon bilgileri?

A90 Pictures tarafından dağıtımı üstlenilen “Kum Zambağı”, sinemaseverlerle buluşmaya hazır. Aşkın ve özverinin izlerini taşıyan bu duygusal dram, seyircileri büyüleyici bir yolculuğa davet ediyor.

G Rt8 Vuf X0 A A7 A C

Kaynak: Haber Merkezi