ATV ekranlarından izleyiciyle buluşan Kuruluş Osman dizisi 148. yeni bölümü ile izleyici ile buluştu. Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı dizi büyük beğeni topladı. Kuruluş Osman dizisi takipçileri 148. bölümünü tek parça izlemek için araştırma yapıyor. İşte, Kuruluş Osman 148. bölüm tek parça izle! Kuruluş Osman 148. bölüm FULL izle!

kuruluş4-1

Oktay Kaynarca'nın sunumuyla ''Kim Milyoner Olmak İster?'' tanıtım fragmanı yayınlandı! Oktay Kaynarca'nın sunumuyla ''Kim Milyoner Olmak İster?'' tanıtım fragmanı yayınlandı!

KURULUŞ OSMAN 148. BÖLÜM KONUSU

Taceddin Noyan, Osman Bey'e boyun eğdirmekte kararlıdır. Osman Bey, Taceddin Noyan'ın planlarını bertaraf etmek için nasıl bir hamle yapacaktır? Taceddin Noyan, Mehmet Bey'le konuşmak için Uç Pazar'a gider. Mehmet Bey, Taceddin Noyan'a karşı nasıl bir tavır takınacaktır? Taceddin Noyan ve Mehmet Bey'in görüşmesinden haberdar olan Gonca Hatun bunu Alaeddin Bey'e söyleyecektir. Gonca Hatun, Alaeddin Bey'in yanında vurulur. Bizans Celladı İmren Tegin, Uçlar'a gelir. Taceddin Noyan'la yan yana gelen İmren Tegin'in ilk işi ne olacaktır?

kuruluş osman5

KURULUŞ OSMAN 148. BÖLÜM 

Kuruluş Osman 148. bölümü izlemek için tıklayınız.

Kaynak: Haber Merkezi