Kim kimdir?

Lazar Samardzic kimdir?

Lazar Samardzic'in hayatı merak ediliyor. Peki, Lazar Samardzic kimdir? Lazar Samardzic kaç yaşında, nereli? Lazar Samardzic'in piyasa değeri ne kadar?

Abone Ol

Adı Fenerbahçe ile anılan Lazar Samardzic'in hayatı merak konusu oldu. Futbolseverler arama motorlarında, '' Lazar Samardzic kimdir? Lazar Samardzic kaç yaşında, nereli? Lazar Samardzic hangi mevkide oynuyor? Lazar Samardzic'in piyasa değeri ne kadar? Lazar Samardzic'in maaşı ne kadar? Lazar Samardzic hangi takımlarda oynadı? Lazar Samardzic'in sevgilsi kim? Lazar Samardzic, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı'' sorularını aratıyor. Peki, Lazar Samardzic kimdir? Lazar Samardzic kaç yaşında, nereli? Lazar Samardzic hangi mevkide oynuyor? Lazar Samardzic'in piyasa değeri ne kadar? Lazar Samardzic'in maaşı ne kadar? Lazar Samardzic hangi takımlarda oynadı? Lazar Samardzic'in sevgilsi kim? Lazar Samardzic, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? İşte tüm merak edilenler...

LAZAR SAMARDZİC KİMDİR?

Lazar Samardzic 24 Şubat 2002'de Berlin, Almanya'da doğmuştur. Samardzic, orta saha veya sol kanat mevkilerinde oynayan Sırp futbolcudur. Sol ayağını kulanan oyuncu 184 cm boyundadır. Samardzic, Serie A kulübü Udinese'de forma giymektedir.

LAZAR SAMARDZİC'İN PİYASA DEĞERİ NE KADAR?

Lazar Samardzic'in güncel piyasa değeri 20 milyon Euro'dur.

LAZAR SAMARDZİC FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLACAK MI?

Fenerbahçe, Serie A ekibi Udinese’de forma giyen Sırp orta saha Lazar Samardzic ile ilgileniyor. Juventus ve Lazio'nun da ilgilendiği futbolcunun bonservis bedeli 25 milyon euro olarak belirlendi.