NOW TV ekranlarında yayınlanan Leyla: Hayat…Aşk…Adalet... dizisi, 2. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Ay yapımı Leyla: Hayat…Aşk…Adalet... dizisini oyuncu kadrosunda; Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri, Yiğit Kirazcı, Halil İbrahim Ceyhan, Gamze Karaduman, Dilara Aksüyek, Seda Güven, Meltem Baytok, Melisa Duru Ünal, Berfin Ant ile usta oyuncular Zeyno Eracar, Mustafa Avkıran ve Cengiz Bozkurt yer alıyor. Leyla: Hayat…Aşk…Adalet... dizisini izleyemeyenler ise 2. bölümü araştırmaya başladı. İşte, Leyla: Hayat…Aşk…Adalet 2. bölüm izle... Leyla dizisi 1. bölüm tek parça izle...

Leyla Dizisi Izle

LEYLA 2. BÖLÜM KONUSU

Yıllar boyu öldü sanıp acı çektiği Cino'yu yara izinden tanıyan Leyla derinden sarsılır ve Güzide ile yüzleşmeye gider. Güzide Nur'dan ve Civan'dan uzak durması konusunda Leyla'yı ne kadar uyarsa da Leyla intikam yemini etmiştir bir kere. Nur'un evlerinde aşçı olarak çalışması konusunda yaptığı teklifi kabul eder. Civan'ın Leyla ile ilgili kafası çok karışır ve ona yıllar önceki unutamadığı çocukluk aşkından bahsederken Neco da yıllar sonra Nur ve Mali'nin karşısına çıkar.

Leyla 8 1 1214X683

LEYLA 2. BÖLÜM İZLE

Leyla dizisinin 2. bölümünü izlemek için BURAYA tıklayınız.

Leyla Dizisi Fragman

LEYLA OYUNCU KADROSU

Cemre Baysel

Alperen Duymaz

Gonca Vuslateri

Yiğit Kirazcı

Halil İbrahim Ceyhan

Gamze Karaduman

Dilara Aksüyek

Seda Güven

Meltem Baytok

Melisa Duru Ünal

Berfin Ant

Yalan 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı? Yalan 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı?

Zeyno Eracar

Mustafa Avkıran

Cengiz Bozkurt

Leyla Dizisi

LEYLA DİZİSİN UYARLAMA MI?

Brezilya’da yayınlandığı dönem tüm Latin Amerika’yı etkisi altına alıp izlenme rekorları kıran “Avenida Brazi”’ isimli diziden uyarlanan “Leyla” izleyicilere sürprizlerle dolu sürükleyici bir hikaye sunacak.

Kaynak: Haber Merkezi