Türkiye genelinde vali atamalarının yapıldığı son kararnameyle, Malatya iline yeni bir vali atanmasıyla ilgili olarak, deneyimli bürokrat Seddar Yavuz'un Malatya Valiliği görevine başladığı bildirildi.

Seddar Yavuz (3)

Malatya’nın Yeni Valisi Seddar Yavuz Kimdir?

Malatya Valiliği görevine atanan Seddar Yavuz, Türkiye’nin farklı illerinde başarılı hizmetler sunmuş deneyimli bir bürokrattır. 1967 yılında Eskişehir’de doğan Vali Yavuz, eğitim hayatına Gümüşkonak’ta başlamış ve lise eğitimini Balıkesir’de tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olan Yavuz, 1988 yılında kaymakam adayı olarak göreve başlamış ve başarıyla çeşitli illerde kaymakamlık yapmıştır.

Seddar Yavuz (5)

Taha Ulukaya kimdir? Taha Ulukaya neden gündemde? Taha Ulukaya kimdir? Taha Ulukaya neden gündemde?

Evli ve dört çocuk babası olan Vali Seddar Yavuz, kariyerine 1993 yılında asaleten başlamış ve birçok ilde kaymakamlık görevlerini üstlenmiştir. Çalışmaları ve idari başarılarıyla tanınan Yavuz, Türk İdareciler Derneği tarafından 2008 yılında "Yılın Kaymakamı" ödülüne layık görülmüştür.

Seddar Yavuz (1)

Vali Yavuz, Malatya Valiliği görevine atanmadan önce Kocaeli Valiliği yapmaktaydı. Yaptığı görevlerdeki başarılarıyla bilinen Yavuz, Malatya’da da şehrin gelişimine ve halkın refahına katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Seddar Yavuz (6)

Malatya’nın yeni valisi Seddar Yavuz, göreve başlamasıyla birlikte ilin sosyo-ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlamak için çalışmalarına başlayacak.

Seddar Yavuz (6)

Kaynak: Ali Baran Fayık