Yaz tatili boyunca eğlenceyi Mamak’ın farklı mahallelerinde düzenlediği etkinliklerle vatandaşların ayağına götüren Mamak Belediyesi, tatili evinde geçiren yurttaşları bir araya getirerek unutulmayacak bir akşam daha yaşattı.

Foto (2)-21

Kazakistan-Türkiye Dostluk Parkı’nda düzenlenen etkinlikte Mamak Belediyesi Bando Takımı şarkı ve marşlarla kalabalığı coştururken, asırlardır eskimeyen ve her yaştan izleyiciyi kahkahaya boğan Hacivat-Karagöz gösterisi büyük ilgi gördü. Ankara oyun havaları ve seğmenlere eşlik ederek kendini müziğe kaptıran yüzlerce Mamaklı keyifli bir akşam yaşadı.

Foto (4)-20

Mahalle kültürünü yaşatıyor

Mahallemde Hayat Var” yaz konserleri kapsamında Kazakistan-Türkiye Dostluk Park’ında düzenlenen etkinliğe vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Mahalle sakinlerinin bir araya gelmesine ve kaynaşmasına önemli katkılar sunan etkinlik, çeşitli yarışma ve oyunlarla muhteşem bir atmosfer oluşturdu. Komşuluk ilişkileri ve toplumsal bağları güçlendirmeyi amaçlayan ve Mamak’ın her mahallesini müzikle şenlendiren etkinliklere Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin de katıldı.

Foto (1)-18

Sincan'da Yüzme Kursları kayıtlar başladı! Sincan'da Yüzme Kursları kayıtlar başladı!

Vatandaşlarla sohbet eden ve fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmeyen Şahin’e özellikle çocukların ilgisi büyüktü. “Mahallemde Hayat Var” yaz konserleri, Mamak’ın 64 mahallesinde müzik ve eğlenceyi vatandaşlarla buluşturmaya devam edecek.

Kaynak: Haber Merkezi