Mamak Belediyesi yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerin ve okulların eksiklerini gideriyor. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’i temsilen Başkan Yardımcısı Sibel Emre, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Hüseyin Aydın ve Sağlık İşleri Müdürü Bora Koç, Mamak’ın okullarını ziyaret ederek öğrencilere kırtasiye ve temizlik malzemeleri yardımında bulundu. Daha sonra Kartaltepe Pazar Yerini ve Ege Mahallesi Muhtarlığının düzenlediği kermesi ziyaret eden Emre, vatandaşlarla sohbet etti, talep ve şikâyetlerini dinledi.

Whatsapp Image 2024 09 10 At 15.17.13

Mamak Belediyesi öğrencilerin yanında

2024-2025 Eğitim öğretim sezonu başladı. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’i temsilen, Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Emre, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Hüseyin Aydın ve Sağlık İşleri Müdürü Bora Koç, Sibel İsmet Çatık Ortaokulu ve Tuzluçayır İlkokulunu ziyaret ederek öğretmenlerle ve okul müdürüyle bir araya geldi. Yeni eğitim öğretim yılı için başarılar dileyen Emre, okulun temizlik giderleri için peçete, tuvalet kağıdı ve sıvı sabun, öğrencilere de temel okul ihtiyaçları olan çanta, defter ve kalem hediye etti. Sibel Emre, Mamak Belediyesinin okullara yönelik desteğinin süreceğini ve öğrenci ile öğretmenlerin daha verimli bir eğitim süreci geçirmesi için Mamak Belediyesi olarak her türlü katkıyı sağlamaya devam edeceklerini ifade etti.

Whatsapp Image 2024 09 10 At 16.01.32 (1)

Mamak Belediyesi esnaf ve vatandaşın sorunlarını dinliyor

Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Emre, ilçenin önemli alışveriş noktalarından biri olan Kartaltepe Pazar Yeri’nde hem pazar esnafı hem de vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret sırasında Emre, esnafın ve vatandaşların talep ve şikâyetlerini dinleyerek, pazar yerinin mevcut durumunu yerinde inceledi. Emre esnafla sohbet ederek onların günlük işleyişleri ve karşılaştıkları zorluklar hakkında bilgi aldı.

Whatsapp Image 2024 09 10 At 15.02.52

Etimesgut'tan Çölyak Hastalarına Destek Etimesgut'tan Çölyak Hastalarına Destek

Kermeste kadınlarla birlikte hamur açtı

Mamak Belediyesinin ilk kadın Başkan Yardımcısı Sibel Emre, Ege Mahallesi Muhtarlığının düzenlediği kermese katıldı. Etkinliğe katılan Sibel Emre, kermeste sergilenen el yapımı ürünleri büyük bir ilgiyle inceledi. Mahalle kadınlarının hazırladığı el örgüleri, takılar ve hediyelik eşyaların sergilendiği kermeste Emre, kadınların emeğini ve üretkenliğini desteklemenin önemine vurgu yaparak sergilenen ürünler hakkında bilgi aldı ve ürünleri yapan kadınlarla sohbet etti. Kermes alanında gözleme yapan kadınların yanına giden Sibel Emre, oklavayı eline alarak onlarla birlikte hamur da açtı.

Kaynak: Haber Merkezi