Özel anlarını çekilen fotoğraflarla ölümsüzleştirmek isteyenlerin ilk adresi olan Mamak Lavanta Bahçesi, ziyaretçilerine “Lavanta Şenliği” ile kapılarını açtı. Mor çiçeklerin, mis kokuları içinde gerçekleştirilen şenliğe Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Başkan Yardımcıları Ertan Işık, Erdoğan, Doğan, Uğur Sarı, Başkan Şahin’in eşi Ayşe Şahin, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, muhtarlar ve binlerce Mamaklı katıldı.

Foto (3)-10

Mamak’ın güzelliğine yeni bir renk kattık

Mamak’ın güzelliğini ve değerini artırmak için çok yönlü çalışmalar yürüttüklerini aktaran Başkan Şahin, Lavanta Bahçesi’nin Mamak turizmini de canlandırdığının altını çizdi. Şenliğe katılan vatandaşlara teşekkür eden Başkan Şahin, birlik ve beraberlik mesajları vermeyi de ihmal etmedi. Şahin, “Biz Anadoluluyuz. Etle tırnak gibiyiz. Hiç birbirimizden ayrılmayız. Hiçbirinizi birbirinizden ayırt etmeden herkesi çok seviyorum. Bana inanın, bana güvenin. Ben halkıma güveniyorum siz de bana güvenin. Bizler hemşehrilerimiz için çalışmaya, yanında olmaya ve Mamak’ımızın güzelliğine güzellik katmaya devam edeceğiz. Tüm misafirlerimize geldikleri için teşekkür ediyorum. Lavanta bahçemiz sizlerle güzel. İyi ki varsınız” dedi.

Foto (2)-16

Mamak’ın Mor Şenliği

Mamak Belediyesi Lavanta Bahçesi, Mamak’ın mis kokulu günlerine ev sahipliği yaptı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Mamak Belediyesi Kent Orkestrası Bando Ekibi, animasyon gösterileri, yarışmalar, Mamak Belediyesi Orkestrası’nın konseri ve Zübeyde Hanım Aile Merkezi Anasınıfı miniklerinin sergiledikleri gösterilerle renkli anlara sahne oldu.

Foto (5)-11

Kızılca Köyü’nde Kırsal Kalkınma Toplantısı: Kadın Üreticiler Taleplerini İletiyor Kızılca Köyü’nde Kırsal Kalkınma Toplantısı: Kadın Üreticiler Taleplerini İletiyor

Anılardaki En Güzel Renk

Vatandaşlardan büyük ilgi gören Mamak Lavanta Bahçesi’ne gelenler, hem lavantalar arasına yerleştirilen salıncak, nostaljik mini traktör, saman balyaları, nikah töreni alanı, çiçeklerle bezenmiş pencere, giriş kapısı, seyir terasları ve yürüyüş yolları gibi daha birçok alanda diledikleri gibi fotoğraflar çekti hem de Mamak Lavanta Şenliği’nde keyifli vakitler geçirdiler. 

Kaynak: Haber Merkezi