Mamak Belediyesi, sömestr tatilinde çocukların keyifli bir zaman geçirmeleri için büyük bir şenlik düzenledi. Şenlik, Başak Mahallesi’nde bulunan Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde başladı ve çocuklar eğlence dolu bir gün geçirdi.
Mamak Belediyesi'nden çocuklara özel şenlik
Mamak Belediyesi, sömestr tatilinde çocuklar için eğlenceli bir şenlik programı hazırladı. Necip Fazıl Kültür Merkezi’ndeki etkinlik ile başlayan şenlik, 31 Ocak’ta Zirvekent Gençlik Merkezi’nde, 2 Şubat’ta ise Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde devam edecek. Tüm etkinlikler ücretsiz olarak sunuluyor.
Şenlik kapsamında Mamak Belediyesi Tiyatro Sanatçısı Metin Peksarı'nın sahneye koyduğu Karagöz-Hacivat gösterisi, çocukları kahkahaya boğdu. Ayrıca Mamak Belediyesi Bando Ekibi’nin canlı şarkıları, etkinliğe ayrı bir renk kattı.
Başkan Şahin: "Mutlu çocuklar, Mutlu mamak"
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, etkinliklere dair yaptığı açıklamada, çocukların stresten uzaklaşarak eğlenebilecekleri bir program hazırladıklarını belirtti. “Çocuklarımızın mutlu olacağı her an bizim için değerli. Bu şenlik, onların eğlenirken aynı zamanda öğrenebileceği bir fırsat” diyen Başkan Şahin, tüm çocukları şenliklere katılmaya davet etti.