Ankara Haberleri

Mansur Yavaş Filenin Sultanları'na Paris 2024 için destek mesajı yayımladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, A Milli Kadın Voleybol Takımı’na Paris 2024 Olimpiyat Oyunları öncesi tüyleri diken diken eden bir destek videosu yayımlayarak başarılar diledi.

Abone Ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, A Milli Kadın Voleybol Takımı’na Paris 2024 Olimpiyat Oyunları öncesi moral verici bir destek mesajı gönderdi. Yavaş, "Atatürk’ün kızları, Paris 2024’te altın madalya ile tarih yazacak!" ifadesini kullandığı video mesajıyla, Filenin Sultanları’na başarı dileğinde bulundu.

Paris 2024’te Kritik Maç

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda yarı finalde İtalya ile karşılaşacak. Bu zorlu mücadele öncesi sporculara destek olmak amacıyla Yavaş, hazırladığı etkileyici video ile motivasyon sağladı. Videoda, takımın Olimpiyatlarda altın madalya kazanacağına olan inancını ve desteklerini vurgulayan Yavaş, "İnancımız ve desteğimiz her zaman sizinle!" şeklinde konuştu.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda büyük bir başarı hedefleyen A Milli Kadın Voleybol Takımı, yarı finaldeki zorlu maç için hazırlıklarını sürdürüyor. Yavaş’ın destek mesajı, takımın moralini yüksek tutarak, Olimpiyatlarda en iyi performanslarını sergilemeleri için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.