MasterChef Türkiye'nin 11 Ağustos tarihli son bölümünde eleme potasında yer alan Serhat, Deniz, Beyza, Muratcan, Çağlar, Ayşe ve Nigar ilk turda siyez uyu ile yaratıcı yemek yapmak için mücadele verdi. Bu haftanın eleme adayı olan üç isim ilk turda potadan çıkarken, eleme finaline Serhat ve Deniz kaldı. Şeflerin kararı ile sezona ile veda eden isim duygusal anlar yaşarken, rakibi de gözyaşlarını tutamadı.   MasterChef kim elendi, kim gitti? 11 Ağustos Pazar MasterChef elenen yarışmacı kim oldu? İşte cevabı...

MASTERCHEF'TE İLK TURDA KİMLER ÇIKTI?

Masterchef Eleme

Yeni sezonuna hız kesmeden davam eden MasterChef'te sezonun ilk eleme adayları Serhat, Deniz, Beyza, Muratcan, Çağlar, Ayşe ve Nigar olmuştu. Şefler ilk turda potaya giren 7 yarışmacıdan yaratıcılık turunda tabaklar hazırlamalarını istedi. Ana malzeme ise siyez unu oldu. Şeflerin değerlendirmesi ile eleme potasından çıkan isimler Muratcan, Çağlar ve Nigar oldu.

MASTERCHEF KİM ELENDİ 11 AĞUSTOS 2024?

Eleme turu final etabında Beyza, Deniz, Ayşe ve Serhat kaldı. Şefler bu turda yarışmacılardan Mehmet Şef'in imza tabağı olan 'içli lagos' tabağını istedi.

Serhat Eleme-1

En Hamarat Benim başladı 18 Eylül! En Hamarat Benim başladı 18 Eylül!

Değerlendirme sonrası Serhat, Masterchef'te elenen ilk isim oldu.

Muhabir: Ali Baran Fayık