MasterChef Türkiye 2024'te 11 Eylül akşamı, eleme heyecanı doruğa çıktı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı Takım, bireysel dokunulmazlık oyununu oynadıktan sonra eleme adaylarını belirlemek zorunda kaldı.

Takımlar 0309

Peki, MasterChef Türkiye 2024 11 Eylül eleme adayları kim?, MasterChef Türkiye bireysel dokunulmaz kimin ismini söyledi?, MasterChef Türkiye'de takım kimi yazdı?, Kırmızı takım eleme adayı kim?, Kırmızı takım eleme adayı 11 Eylül?

MasterChef Türkiye 17 Eylül bölümü yayınlandı MasterChef Türkiye 17 Eylül bölümü yayınlandı

Kırmızı 1009

Kırmızı Takım’ın bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Nevzat, eleme potasına ilk adayı belirlemek için bir isim söyledi.

Nevzat E

Bu akşamın kazananı Nevzat, Ayşe'nin ismini ilk eleme adayı olarak açıkladı. 

Ayşe

Takım oylamasında ise, Beril  ismi öne çıktı. Yapılan oylama sonucunda, Beril  ikinci eleme adayı olarak belirlendi. Böylece, 11 Eylül itibarıyla MasterChef Türkiye 2024’te eleme potasında olan yarışmacılar Ayşe ve Beril oldu.

Beril-1

Bu durum, KırmızıTakım için zor bir dönemin habercisi olurken, izleyiciler için de büyük bir merak uyandırdı. Eleme potasında bulunan yarışmacıların geleceği, önümüzdeki bölümlerde şekillenecek ve izleyiciler, hangi yarışmacının bu zorlu süreçten sağ çıkacağını merakla bekliyor.

Editör: Haydar Demirtaş