Televizyon

MasterChef Türkiye 2024 20 Ağustos eleme adayları kim?

MasterChef Türkiye 2024'te 20 Ağustos'taki eleme adayları belli oldu. Eleme potasındaki isimlerin kaderi nasıl olcak? MasterChef Türkiye 2024 20 Ağustos eleme adayları kim?

Abone Ol

MasterChef Türkiye 2024'te 20 Ağustos akşamı, eleme heyecanı doruğa çıktı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Mavi Takım, bireysel dokunulmazlık oyununu oynadıktan sonra eleme adaylarını belirlemek zorunda kaldı.

Peki, MasterChef Türkiye 2024 20 Ağustos eleme adayları kim?, MasterChef Türkiye bireysel dokunulmaz kimin ismini söyledi?, MasterChef Türkiye'de takım kimi yazdı?, Mavi takım eleme adayı kim?, Mavi takım eleme adayı 20 Ağustos?

Mavi Takım’ın bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Onur, eleme potasına ilk adayı belirlemek için bir isim söyledi. Bu akşamın kazananı Onur, Ümmühan'ın ismini ilk eleme adayı olarak açıkladı.

Takım oylamasında ise, Nevzat ’ın ismi öne çıktı. Yapılan oylama sonucunda, Nevzat ikinci eleme adayı olarak belirlendi. Böylece, 20 Ağustos itibarıyla MasterChef Türkiye 2024’te eleme potasında olan yarışmacılar Ümmühan​​​​​​​ ve Nevzat oldu.

Bu durum, Mavi Takım için zor bir dönemin habercisi olurken, izleyiciler için de büyük bir merak uyandırdı. Eleme potasında bulunan yarışmacıların geleceği, önümüzdeki bölümlerde şekillenecek ve izleyiciler, hangi yarışmacının bu zorlu süreçten sağ çıkacağını merakla bekliyor.