MasterChef Türkiye'ye katılma kararıyla gastronomi yolculuğunda yeni bir sayfa açan Ayşe Ekiz yarışmanın zorlu eleme süreçlerinde gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çekti. Peki Ayşe Ekiz Kimdir?, Ayşe Ekiz aşçılık kariyeri nedir?, Ayşe Ekiz Yarışma Performansı ?

Ayşe Ekizz

Ayşe Ekiz Kimdir?

Ayşe Ekiz,  Afyon Karahisardan katılmaktadır. 26 yaşındadır. Yemek yapma tutkusuyla bilinen Ayşe Ekiz, MasterChef Türkiye 2024 yarışmasında dikkatleri üzerine çekmiştir.

 Ayşe 2M

Ayşe Ekiz aşçılık kariyeri nedir?

Ayşe Ekiz çiftçilik yapmaktadır. Online aldığı dersler ile yemek yapmayı geliştirmiştir.

Gazeteci Ebru Küçükaydın kimdir? Gazeteci Ebru Küçükaydın kimdir?

 Ayşe Ekiz 4M

Ayşe Ekiz Yarışma Performansı ?

Ayşe Ekiz, MasterChef Türkiye 2024 yarışmasının ilk aşamasında Kuzu Pirzola ile göz doldurmuş ve 3 evet alarak bir sonraki turu geçmeye hak kazanmıştır.

Üçlü eleme turunda ise Düğün Çorbası yaparak şeflerden büyük beğeni toplamış ve final turuna katılma şansını elde etmiştir.

Ayşe 1M

MasterChef Türkiye 2024, Ayşe Ekiz gibi başarılı ve yetenekli yarışmacıların katılımıyla büyük bir heyecanla beklenmektedir. Ayşe Ekiz başarısı ile Türkiye'nin dört bir yanından gelen yarışmacılar için de ilham kaynağı olmuştur. Yarışmanın ilerleyen aşamalarında ne tür sürprizlerle izleyiciyi etkileyeceği merak konusudur.

Kaynak: Haber Merkezi