MasterChef Türkiye'ye katılma kararıyla gastronomi yolculuğunda yeni bir sayfa açan Beyza Aydın, yarışmanın zorlu eleme süreçlerinde gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çekti. Peki Beyza Aydın Kimdir?, Beyza Aydın’ın aşçılık kariyeri nedir?, Beyza Aydın’ın Yarışma Performansı ?

Beyza M4

Bilge Kağan Etil kimdir? Bilge Kağan Etil kimdir?

Beyza Aydın Kimdir?

Beyza Aydın, aslen Konyalıdır yarışmaya Fransadan katılmaktadır. 23 yaşında ve bekardır. Yemek yapma tutkusuyla bilinen Beyza Aydın, MasterChef Türkiye 2024 yarışmasında dikkatleri üzerine çekmiştir.

Beyza M3

Beyza Aydın’ın aşçılık kariyeri nedir?

Beyza Aydın çocukluğundan itibaren yemek yapmaktadır. Sigortacılık yapmaktadır.

 Beyza M2

Beyza Aydın’ın Yarışma Performansı ?

Beyza Aydın, MasterChef Türkiye 2024 yarışmasının ilk aşamasında Çıtır Karides ile göz doldurmuş ve 3 evet alarak bir sonraki turu geçmeye hak kazanmıştır.

Üçlü eleme turunda ise Kayseri Yağlaması yaparak şeflerden büyük beğeni toplamış ve final turuna katılma şansını elde etmiştir.

Beyza M1

MasterChef Türkiye 2024, Beyza Aydın gibi başarılı ve yetenekli yarışmacıların katılımıyla büyük bir heyecanla beklenmektedir. Beyza Aydın başarısı ile, Türkiye'nin dört bir yanından gelen yarışmacılar için de ilham kaynağı olmuştur. Yarışmanın ilerleyen aşamalarında  ne tür sürprizlerle izleyiciyi etkileyeceği merak konusudur.

Kaynak: Haber Merkezi