MasterChef Türkiye'ye katılma kararıyla gastronomi yolculuğunda yeni bir sayfa açan Deniz Zeybekler, yarışmanın zorlu eleme süreçlerinde gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çekti. Peki Deniz Zeybekler Kimdir?, Deniz Zeybekler’in aşçılık kariyeri nedir?, Deniz Zeybekler’in Yarışma Performansı ?

Zeybekler M3

Deniz Zeybekler Kimdir?

Deniz Zeybekler,  Ankaradan  katılmaktadır.  28 yaşında ve evlidir. Yemek yapma tutkusuyla bilinen Deniz Zeybekler, MasterChef Türkiye 2024 yarışmasında dikkatleri üzerine çekmiştir.

 Zeybekler 1

Deniz Zeybekler’in aşçılık kariyeri nedir?

Deniz Zeybekler 8 yıldır aşçılık yapmaktadır. İtalyan restoranında çalışmıştır

 Tebessüm-1

Deniz Zeybekler Yarışma Performansı ?

Deniz Zeybekler, MasterChef Türkiye 2024 yarışmasının ilk aşamasında Karnabahar piyazlı Somon ile göz doldurmuş ve 2 evet alarak bir sonraki turu geçmeye hak kazanmıştır.

Üçlü eleme turunda ise İrmik Helvası yaparak şeflerden büyük beğeni toplamış ve final turuna katılma şansını elde etmiştir.

Zeybekler 2M

Alperen Berber kimdir? Alperen Berber kimdir?

MasterChef Türkiye 2024, Deniz Zeybekler gibi başarılı ve yetenekli yarışmacıların katılımıyla büyük bir heyecanla beklenmektedir. Deniz Zeybekler başarısı ile Türkiye'nin dört bir yanından gelen yarışmacılar için de ilham kaynağı olmuştur. Yarışmanın ilerleyen aşamalarında ne tür sürprizlerle izleyiciyi etkileyeceği merak konusudur.

Kaynak: Haber Merkezi