MasterChef Türkiye'ye katılma kararıyla gastronomi yolculuğunda yeni bir sayfa açan Erim Şanal, yarışmanın zorlu eleme süreçlerinde gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çekti. Peki Erim Şanal Kimdir?, Erim Şanal’ın aşçılık kariyeri nedir?, Erim Şanal’ın Yarışma Performansı ?

Erim M4

Erim Şanal Kimdir?

Erim Şanal, aslen Erzincanlıdır yarışmaya İstanbuldan katılmaktadır. 23 yaşında ve bekârdır. Yemek yapma tutkusuyla bilinen Erim Şanal, MasterChef Türkiye 2024 yarışmasında dikkatleri üzerine çekmiştir.

Erim M1

Erim Şanal‘ın aşçılık kariyeri nedir?

Erim Şanal 5 yıldır aşçılık yapmaktadır.

 Erim 3M

Erim Şanal’ın Yarışma Performansı ?

Erim Şanal, MasterChef Türkiye 2024 yarışmasının ilk aşamasında Levrek ile göz doldurmuş ve 3 evet alarak bir sonraki turu geçmeye hak kazanmıştır.

Üçlü eleme turunda ise Kalamar dolması yaparak şeflerden büyük beğeni toplamış ve final turuna katılma şansını elde etmiştir.

Erim M2

MasterChef Türkiye 2024, Erim Şanal gibi başarılı ve yetenekli yarışmacıların katılımıyla büyük bir heyecanla beklenmektedir. Erim Şanal başarısı ile, Türkiye'nin dört bir yanından gelen yarışmacılar için de ilham kaynağı olmuştur. Yarışmanın ilerleyen aşamalarında  ne tür sürprizlerle izleyiciyi etkileyeceği merak konusudur.

İrfan Can Eğribayat’ın babası Ökkeş Eğribayat kimdir? İrfan Can Eğribayat’ın babası Ökkeş Eğribayat kimdir?

Kaynak: Haber Merkezi