MasterChef Türkiye 2024'te heyecan dorukta! Yarışmacılar, kaptanlık oyunu için mutfakta kıyasıya mücadele etti. Peki, Mavi takım üyeleri kimler?, Mavi takım belli oldu mu?, Kırmızı takım üyeleri kimler?, Kırmızı takım belli oldu mu?, Dokunulmazlık oyunlarını kim kazanacak?, Mavi mi Kırmızı takım mı daha başarılı olacak?

Katmer

Mavi Takım Kaptanı kim oldu?

MasterChef Türkiye 2024’te nefesleri kesen kaptanlık oyunu tamamlandı! Yarışmacılar, Katmer yaparak hünerlerini sergiledi ve gecenin sonunda Mavi Takım’ın kaptanı, harika bir performans gösteren Nevzat oldu.

Nevzat-1

Kırmızı Takım Kaptanı kim oldu?

Kaptanlık oyununda galip gelen Nevzat, stratejik bir hamleyle Kırmızı Takım kaptanı olarak Zeynep'i seçti.

Zeynep K

Nevzat ve Zeynep'in kaptanlığında kurulan Mavi ve Kırmızı takımlar, dokunulmazlık ve ödül oyunları için kıyasıya mücadele edecek. İşte takımlar:

Masterchef 2024-1

Mavi takım üyeleri kimler?

1- Nevzat (Kaptan)

2-Muratcan

3- Kaan

4- Eda

5- Kerem

MasterChef Türkiye 19 Eylül bölüm fragmanı yayınlandı mı? MasterChef Türkiye 19 Eylül bölüm fragmanı yayınlandı mı?

6- Onur

7-Zübeyde

8-Nigar

9- Hakan 

10- Çağlar

Mavi 12

Kırmızı takım üyeleri kimler?

1-Zeynep (Kaptan)

2-Semih

3- Ezgi

4- Ümmühan

5-Emre

6-Alper

7- Beril

8- Beyza

9-Ayşe

10-Deniz

Kırmızı 12

Kaptanlık oyunları ve takım mücadeleleri büyük bir heyecana sahne olacak. MasterChef, takım stratejileri ve unutulmaz lezzetleriyle izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Masterchef 2024

Peki Dokunulmazlık oyunlarını kim kazanacak? Hangi takım daha başarılı olacak?

Tüm bu soruların cevapları ve daha fazlası, MasterChef Türkiye 2024’ün yeni bölümlerinde ortaya çıkacak. Takımların mücadelelerini, stratejilerini ve enfes tariflerini kaçırmamak için takipte kalın!

Masterchef Bu Akşamm

MasterChef Türkiye’nin bu heyecan dolu sezonunda, kimlerin öne çıkacağını ve hangi lezzetlerin damakları şenlendireceğini merakla bekliyoruz. Gelecek bölümlerde neler olacağını öğrenmek için bizimle kalın ve bu eşsiz rekabeti kaçırmayın!

Kaynak: Haber Merkezi