Kültür Sanat

Mavi Mağara filminin konusu ne, oyuncuları kim?

Başrollerini Kerem Bürsin ve Devrim Özkanı'ın paylaştığı Mavi Mağara filminin konusu ne, oyuncuları kim, ve seyirciyle ne zaman bulşacak?

Abone Ol

Başrollerini Kerem Bürsin ve Devrim Özkanı'ın paylaştığı Mavi Mağara filminin konusu ne, oyuncuları kim, ve seyirciyle ne zaman bulşacak?

MAVİ MAĞARA FİLMİ'NİN KONUSU NE?

Cem, eşini kanserden kaybedince, Alara ile bir gün birlikte gideceklerine söz verdiği mavi bir mağaraya doğru yolculuğa başlar. Cem'in Mavi Mağara yolculuğu, Alara ile olan ilişkisinin detaylarını ortaya çıkaran ve gerçek aşkın sonsuz olduğunu yeniden doğrulayan sürpriz bir keşfe dönüşür.Kerem Bürsin'in başrolü Devrim Özkan ile paylaştığı Mavi Mağara filmi 18 Ekim'den itibaren Prime Video'da seyirciyle buluşacak. Senaryosunu Kerem Bürsin ve Osman Kaya'nın kaleme aldığı film, deniz kuvvetlerinde görevli Cem ile eşi Alara’nın mavi bir mağaraya uzanan yolculuğunu konu ediniyor.

MAVİ MAĞARA FİLMİ'NİN OYUNCULARI KİM?

Yapımcılığını Ay Yapım ve BraveBorn Films’in üstlendiği Mavi Mağara filminin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor. Bürsin'in oyunculuğun yanı sıra senarist ve yapımcı kimliğiyle yer aldığı filmin oyuncu kadrosunu Okan Yalabık, Deniz Cengiz, Ece Dizdar, Yüsra Geyik, İdil Sivritepe, Sabahattin Yakut, Alper Baytekin, Temmuz Gürkan Karaca ve Taner Birsel oluşturuyor.

MAVİ MAĞARA FİLMİ NEREDE YAYINLANACAK?

Prime Video, Kerem Bürsin ve Devrim Özkan’ın başrollerini paylaştığı yeni yerli orijinal filmi "Mavi Mağara"nın afişini paylaştı ve merakla beklenen yayın tarihini açıkladı. "Mavi Mağara" 18 Ekim’de üyelerine özel olarak sadece Prime Video’da yayınlanacak.