Gündem

Mehmet Ali Erbil, Ece Ronay'a cinsel taciz iddialarını reddediyor

Mehmet Ali Erbil, gazeteci Enver Aysever'in YouTube üzerinden gerçekleştirdiği programda açıklamalarda bulundu. ''Ece Ronay Tuzak Kurdu''

Abone Ol

Mehmet Ali Erbil, gazeteci Enver Aysever'in YouTube üzerinden gerçekleştirdiği programda, hapis cezası ve para cezasına çarptırıldığı cinsel taciz iddialarına karşı açıklamalarda bulundu. Enver Aysever'in sorduğu sorular üzerine Erbil, şu cevapları verdi:

"Bu dava sizin cinsel tacizci olduğunuz konusunda netleşti mi?"

Mehmet Ali Erbil: "Böyle bir suçlamayı kabul etmiyorum. Zaten Ece Ronay'ın ayrıldığı eşi söyledi, eşim Mehmet Ali Erbil'e tuzak kurdu dedi. Maalesef savcılar bunları görmezden geldi. Öyle bir ceza aldım ama bunun karşılığı yok."

"Bu iddiaları hala haklı buluyor musunuz?"

Mehmet Ali Erbil: "Hayır, kesinlikle kabul etmiyorum. Zaten sonradan her şey ortaya çıktı. Ece Ronay'ın evinden uzun namlulu silahlar çıktı, insanları tehdit ettiği, silahlı saldırıda bulunduğu söyleniyor. Göz altına alındı, çantalar dolusu paralar çıktı, sabıka kaydı ortada. Göz altına alındıktan sonra nasıl serbest bırakıldı anlamadım."

Bu açıklamalar, Erbil'in suçlamaları reddederek olayın asıl sebebini Ece Ronay'ın tuzak kurduğunu '' Dekolteli bir kız beni çağırınca bende etkilenmiş ve beraber uyuyacağızmı' demiş olabilirim dedi.