Televizyon

Meksika Açmazı sinemalarda! Meksika Açmazı konusu ne? Meksika Açmazı oyuncu kadrosunda kimler var?

Mesut Süre, Fazlı Polat ve Anlatanadam'lı Meksika Açmazı 17 Kasım'da Sinemalarda!

Abone Ol

Kapadokya'nın büyüleyici güzellikleri ve kışkırtıcı doğası, yeni bir komedi filmine ilham verdi. Türk sinemasının güçlü isimleri Mesut Süre, Fazlı Polat ve Anlatanadam, başrolleri paylaşarak izleyicileri kahkaha dolu bir maceraya sürüklüyor.

Film boyunca, Meksika Açmazı ekibinin iç çatışmaları ve problemlere karşı farklı tepkileri izleyicinin merakını cezbetmekte. Seyircilere, "Ben olsam ne yapardım?" sorusunu sordurarak, karakterlerle birlikte gülmeye ve düşünmeye davet ediyor.

Alper Mestçi'nin yönetmen koltuğunda oturduğu filmde, Muhteşem Film ve TME Films işbirliğiyle gerçekleştirilen yapımcılık çalışması büyük bir heyecanla bekleniyor.

Film, 17 Kasım 2023 tarihinde sinemaseverlerle buluşacak. Başrol oyuncuları Mesut Süre, Fazlı Polat ve Anlatanadam'a, Ecem Çalhan, İsmail Aksoy, Duygu Kocabıyık ve Nicholas Paul Facey gibi yetenekli oyuncular eşlik ediyor. Kapadokya'nın büyüleyici atmosferi, bu eğlenceli komedi filminde unutulmaz bir rol oynayacak gibi görünüyor. Sinemaseverler, bu tarihi heyecanla beklemeye başlayabilirler!

Haber Merkezi