Meltem Miraloğlu hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki, Meltem Miraloğlu kimdir? Meltem Miraloğlu kaç yaşında, nereli? Meltem Miraloğlu hangi filmlerde ve dizilerde rol aldı? Meltem Miraloğlu'nun eşi kimdir? Meltem Miraloğlu'nun eşi kaç yaşında? Meltem Miraloğlu'nun eşi ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Hasan Yalnızoğlu kimdir? Hasan Yalnızoğlu neden hayatını kaybetti? Hasan Yalnızoğlu kimdir? Hasan Yalnızoğlu neden hayatını kaybetti?

Meltem Miraloğlu

MELTEM MİRALOĞLU KİMDİR?

Meltem Miraloğlu Grady, 3 Ocak 1987'de Diyarbakır'da doğmuştur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nden mezun olduktan sonra Mahsun Kırmızıgül'ün dikkatini çekti ve böylece profesyonel oyunculuğa başladı.

İlk deneyimini, Hayatı Çalınan Çocuklar Sosyal Sorumluluk Projesi reklam filminde kazanan Miraloğlu, Hayat Devam Ediyor (2011) adlı dizide başrol oynayarak ünlendi. Çocuk gelin rolünü üslendiği bu dizide Hayat karakterine can verdi ve 2012 yılında En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görüldü. Daha sonra Adını Kalbime Yazdım (2014) adlı dizide Dicle karakterine hayat vermiştir. Miraloğlu, dizi projelerinin yanı sıra sinema filmlerinde de yer aldı.

Meltem Miraloğlu Eşi

MELTEM MİRALOĞLU'NUN EŞİ KİMDİR?

Meltem Miraloğlu, 2016 yılında oyuncu ve yönetmen Tayfur Aydın'la evlendi ve 2017 yılında boşandı. Oyuncunun daha sonra, Amerikalı Patrick Grady isimli bir adamla, 2019'da evlendiğini duyurdu. Meltem Miraloğlu ve eşi Patrick Grady arasında 48 yaş bulunuyor.

Meltem Miraloğlu Kimdir

"AMERİKA'DA REHİN TUTULUYORUM" 

Meltem Miraloğlu Amerika'da rehin tutulduğunu şu sözlerle açıkladı:

"Ben Meltem Miraloğlu. Güneydoğu Anadolu Bölgesi Diyarbakır'da doğdum. Çocukluğumdan beri ayrılmaz bir bütün olan tiyatro, sinema, dizi üçgenine emek vermekteyim. Başrolünü oynadığım dizi sinema karakteriyle 13 ülkede her hafta milyonlar tarafından sürekli izlenme rekorları kırarak sanat dünyasında kendime yer buldum. Ben bu konuşmayı basına röportajdan ziyade tüm televizyonlara suç duyurusunda bulunduğum için yaptığımı belirtmek isterim. Amacım tüm bu videolarımın İngilizce altyazı yapılarak bir bütün halinde Immigration Federal Supreme Court İnsan Hakları hakimine ulaştırılmasıdır. Tarafıma avukat sağlanması ve haklarımı savunmak istiyorum. Kimliklerim çalınarak rehin tutulduğum Amerika'da Türkiye'ye girişim engelleniyor. Amerikan vatandaşlığımı alıp özgürlüğüme kavuşmak istiyorum."

Kaynak: Haber Merkezi