METİN 2 NEDİR?

Metin 2 oyunu çok oyunculu olarak oynanan devasa bir stateji oyunudur. 

2005 Mart civarlarında Avrupa’da Gameforge 4D GmbH ve Singapur’da TEC-Interactive tarafından piyasaya sürülmüştür. Metin 2 oyunu geçmişte bulunan 3 farklı imparatorluk arasında geçmektedir. Bu imparatorlukların isimleri Chunjo İmparatorluğu, Jinno İmparatorluğu ve Shinsoo İmparatorluğudur. Chunjo Krallığı haritanın batı kısmında yer almaktadır. Eski krallıktan Yoon-Young tarafından kurulmuştur.

Metin2 Oyun 1

METİN2 NASIL OYNANIR?

Oyuna ilk girdiğimizde bir krallık seçememiz gerekiyor. Bu krallıklar Shinsoo, Chunjo ve Jinno krallıkları şeklinde. Daha sonra oyuna giriş yapmak için 5 ana karakterden birini kullanmak için seçenekler sunuluyor. Oyuncularda hangi özellikte karakter oynayacağına göre seçimini yaparak oyuna giriş yapabiliyor. Oyundaki 5 karakter ise şu şekilde;

· Savaşçı: Sahip olduğu zırh ve güçle yakın dövüşlerde kullanılan karakterdir.

· Ninja: Pusu kuran ve suikastçı özelliği olan karakterdir.

· Sura: Sihirli güçlere sahip karakterdir.

· Şaman: Büyü yetenekleriyle arkadaşlarına yardım eden karakterdir.

Metin2 Oyun 2

Lycan: İri yarı kurt karakteridir.

Oyun level sistemi üzerine kuruludur. Oyunda yer alan canavarları keserek karakterleriniz level atlar ve güçlenmeye başlar. Ayrıca oyunun akışı içinde itemleri ve karakterleri güçlendirme için başlıca görevler bulunur. Bu görevleri yerine getirdiğiniz takdirde xp ve para kazanırsınız.

Instagram'dan genç hesap uygulaması! Alınan önlemler neler? Instagram'dan genç hesap uygulaması! Alınan önlemler neler?

Metin2'de derece atladıkça 40. seviyeye geldiğinizde arkadaşlarınız ile birlikte lonca adı verilen topluluklar kurabilirsiniz. Bineklerin üzerinde savaşırken cesur petler ele geçerebilirsiniz. Oyun içinde yapılan dönemsel veya geneksel etkinliklerden de yararlanabilirsiniz. Arkadaşlarınla veya rakip oyuncularla düellolar yapabilirsiniz.

Metin 2

Metin 2 Yasaklandı Mı?

Metin 2'nin genel olarak yasaklanması söz konusu değil, lakin belirli yaş sınırlarıyla devlet tarafından yasaklamalar getirildi.

Metin 2 Ücretli Mi?

Metin 2 oyunu tamamen ücretsiz bir oyundur. Bu oyun Steam platformunda da bulunmaktadır ve orada da ücretsizdir.

Muhabir: Buse SARI