Gündem

Millî Savunma Bakanlığı'ndan FETÖ üyelerine açık çağrı

Millî Savunma Bakanlığı'ndan Türk adaletine teslim olun çağrısı yapıldı. Terör örgütleriyle mücadele kararlılıkla sürecek.

Abone Ol

T.C. Millî Savunma Bakanlığı, FETÖ ve benzeri terör örgütleriyle mücadelede vatandaşlara önemli bir çağrıda bulundu. Vatanına ihanet edenlerin sonunun kaçınılmaz olduğunu vurgulayan bakanlık, toplumun dayanışma içinde olması gerektiğini belirtti.

İhanet ve Mücadele

T.C. Millî Savunma Bakanlığı, son dönemde artan ihanet vakalarına dikkat çekerek, vatandaşların bu konuda daha bilinçli ve duyarlı olmalarını istedi. FETÖ elebaşının ölümüyle birlikte, bu yapının kalıntılarına karşı yürütülen mücadelenin kararlılıkla süreceği mesajını verdi. Bakanlık, toplumun her kesiminin bu süreçte aktif rol alması gerektiğini vurguladı.

Bakanlık, halen bu yapının etkisi altında kalanların Türk adaletine teslim olmaları çağrısında bulundu. İhanet edenlerin yaşadığı sonuçların ibret verici olduğunu ifade eden bakanlık, bu konuda halkın dayanışma göstermesinin önemine değindi. "Vatanına, milletine ihanet edenlerin sonu gelmiştir" ifadesiyle, her türlü terör örgütüyle mücadelenin azimle süreceği belirtildi.

Bakanlık, aynı zamanda 15 Temmuz şehitlerini ve tüm gazileri anarak, onların fedakarlıklarının unutulmayacağını vurguladı. Şehitlerin, vatan savunmasındaki yerinin önemine dikkat çekerek, ailelerine saygı ve şükranlarını sundu. Bu vesileyle, milletimizin birlik ve beraberlik içinde hareket etmesinin önemini bir kez daha hatırlatmış oldu.