Oltu taşı atıkları ekonomiye kazandırılacak! Oltu taşı atıkları ekonomiye kazandırılacak!

Milli voleybolcular, Türk Hava Yolları'nın (THY) ekonomi sınıfında yapılan uzun süreli uçuşlara yönelik tepkilerini sosyal medya üzerinden dile getirdi. Ebrar Karakurt'un öncülüğünde başlayan tepkiler, milli sporcuların THY'nin hizmet politikasını sorgulamasına neden oldu.

Thy Tepki (4)

13 saatlik Amerika seyahati için ekonomi sınıfında yolculuk yapacaklarını öğrenen milli voleybolcular, bu duruma sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi. Karakurt, "13 saatlik Amerika yolculuğumuza Economy bölümünde başlamış bulunmaktayız! Başka takımlar için özel uçak tahsis etmeye devam. Bize gelince ekonomi!" ifadeleriyle THY'ye eleştiri yönelten sporculardan biri oldu.

Thy Tepki (3)

Benzer şekilde Simge Aköz, kendi imkanlarıyla dahi daha konforlu bir uçuş imkanı tanınmadığına dikkat çekerek, THY'ye teşekkür etti. Ancak tepkiler sadece sözlü ifadelerle sınırlı kalmadı. Eda Erdem ve Zehra Güneş, imalı bir şekilde "teşekkürler" paylaşımında bulunurken, Hande Baladın ise "geçmişler olsun" notuyla dar koltuklardan bir fotoğraf paylaştı.

Thy Tepki (5)

Milli sporcuların THY'nin ekonomi sınıfında sunulan hizmetler ve konforu sorgulamasının ardından, havayolu şirketinin bu konudaki politikaları ve milli sporcuların seyahatleri için daha uygun koşullar sağlanmasıyla ilgili tartışmaların devam etmesi bekleniyor.

Thy Tepki (2)Thy Tepki (1)Thy Tepki (6)

Kaynak: Haber Merkezi