MUAMMER AVCI KİMDİR?

Muammer Avcı (2)

Muammer Avcı, 1969 yılında Zonguldak’ta doğmuş olan Türk siyasetçi ve iş insanıdır. AK Parti Zonguldak Milletvekili olarak görev yapmaktadır.

EĞİTİM HAYATI

Muammer Avcı, ilk öğrenimini İnağzı İlkokulu’nda, orta öğrenimini Merkez İmam Hatip Okulu’nda tamamladı. Lise eğitimini Türkiye’nin ilk vakıf lisesi olan Mehmet Çelikel Lisesi’nde aldı. Babasının erken yaşta vefat etmesi üzerine ailenin ticari faaliyetlerinin başına geçti. Yarım kalan eğitimini ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü’nde tamamladı.

İş ve Ticari Faaliyetler

Muammer Avcı (1)

İsmet Özel kimdir, kaç yaşında? İsmet Özel kimdir, kaç yaşında?

Avcı, ulusal markaların bayiliklerini alarak ticari faaliyetlerini büyütüp geliştirdi. Bu süreçte aile işlerini başarılı bir şekilde yöneterek iş dünyasında önemli bir yer edindi.

Siyasi Kariyer

Muammer Avcı

Muammer Avcı’nın siyasi kariyeri, Refah Partisi İl Başkan Yardımcılığı ve İl Koordinatörlüğü ile başladı. Daha sonra AK Parti bünyesinde çeşitli görevlerde bulundu:

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeliği

AK Parti İl Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanlığı

AK Parti İl Çevre, Şehir ve Kültür Birim Başkanlığı

AK Parti İl Sekreterya Başkanlığı

AK Parti İl Ar-Ge Birim Başkanlığı

AK Parti Zonguldak Merkez, Kilimli ve Çaycuma İlçe Koordinatörlüğü

15 Ağustos 2022 tarihinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı görevine getirildi. 14 Mayıs 2023 seçimlerinde AK Parti 1. sıra milletvekili adayı olarak Zonguldak Milletvekili seçildi.

SAĞLIK DURUMU NASIL?

Ekran Görüntüsü 2024 08 01 103903

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, geçirdiği rahatsızlık sonucu Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine başvurmamın neticesinde kalbi besleyen ana damarlarından birinin tıkalı olduğu tespit edilirken, balon işlemiyle açılıp stent takıldığı ve durumunun iyi olduğu bildirildi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Şu an genel sağlık durumum Allah’a şükürler olsun ki iyidir. Dualarını esirgemeyen, merak eden tüm sevenlerimizden Allah (c.c) razı olsun” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi