Türkiye'nin sevilen televizyon programlarından biri olan "Müge Anlı ile Tatlı Sert", bugün trajik bir olaya odaklandı. Bodrum'da kaybolan 21 yaşındaki genç kızlar Merve Naz ve Dilan'ın anneleri, canlı yayında gözyaşları içinde kızlarını aradı.

Kayip Merve Nazz

Gelişmeleri canlı olarak takip eden milyonlarca izleyici, genç kızların kaybolma sebeplerine dair henüz bir bilgi olmaması nedeniyle endişe içinde bekliyor.

Canlı Yayındaki Çağrı:

Ayazın Sonu Güneş 41. bölüm yayınlandı! Ayazın Sonu Güneş 41. bölüm yayınlandı!

Müge Anlı'nın programında stüdyoya gelen Merve Naz ve Dilan'ın anneleri, kızlarının kayboluşuyla ilgili yaşadıkları acıyı izleyicilerle paylaştılar. Gözleri yaşlı anneler, kızlarının neden kaçtığına dair herhangi bir bilgi olmadığını ifade etti.

Anneler, "Kızlarımızla en son iletişim kurduğumuzda her şey normaldi. Bir anda kayboldular ve neden böyle bir şey yaptıklarını anlamıyoruz. Lütfen kızlarımıza ulaşmamıza yardım edin. Onları çok özlüyoruz ve endişeliyiz." şeklinde çaresizlik içindeki çağrılarını dile getirdiler.

müge-1

Olay, sosyal medyada da geniş yankı buldu. Kullanıcılar, Merve Naz ve Dilan'ın bulunması için hashtag'lerle destek mesajları paylaşıyor ve kaybolan genç kızların ailelerine moral vermeye çalışıyor.

Merve Naz ve Dilan'ı görenlerin veya bilgi sahibi olanların en yakın polis karakoluna başvurması isteniyor. Olayın detayları ve gelişmeleri takip etmek için ilgili yerel haber kaynaklarına ve polis açıklamalarına başvurabilirsiniz.

Kaynak: HABER MERKEZİ