21 yaşındaki Betül Tuncel, 12 Eylül günü kaybolduğunda ailesi yurt dışındaydı. Aile, geri döndüğünde Betül'ün kaybolduğu günden beri ondan haber alamadıklarını ve evdeki değerli eşyaların çalındığını fark etti.

Betüll

23 Ekim 2024 TV yayın akışı: Bugün kanallarda ne var? 23 Ekim 2024 TV yayın akışı: Bugün kanallarda ne var?

Betül Tuncel Nerede?

Betül Tuncel'in kayboluşu, ailesi için büyük bir endişe kaynağı oldu. 12 Eylül'de, ablasının telefonla ulaştığı Betül, “Sizi redettim ve evden ayrılıyorum” diyerek kayıplara karıştı. Ailesi, Betül'den o günden beri haber alamazken, eve döndüklerinde şok edici bir manzarayla karşılaştı.

Betül 3

Kayıp ve Hırsızlık İddiası

Kamera görüntülerini izleyen aile, Betül'ün sevgilisi olduğu belirtilen Şekip F. ve annesi Zeynep Hanım'ın evde bulunduğu sırada evi soydiklerini tespit etti. Aile, evde 20 bin dolar, altın ve iki telefonun çalındığını bildirdi. Betül, Televizyonculuk okumuş ve KPSS'ye hazırlanırken bir markette çalışıyordu.

Betül 6

Müge Anlı'nın Çağrısı

Müge Anlı, olayın aydınlatılması için çağrıda bulunarak, "Ortada büyük bir suç var. Gerçekten o ev soyuldu mu? Eğer oğlunuz 16 yaşındaysa daha büyük bir tehlike var. Lütfen Zeynep Hanım, bize ulaşın" dedi.

Betül 4Betül 5

Kaynak: Haber Merkezi