Televizyon

Müge Anlı'da Ceylan Koca bulundu!

Ceylan Koca adlı kadın, Müge Anlı'nın programına telefonla bağlanarak yaşadığı şiddet olaylarını paylaştı. İşte detaylar.

Abone Ol

Ceylan Koca adlı kadın, Müge Anlı'nın programına telefonla bağlanarak yaşadığı şiddet olaylarını paylaştı. Koca, eşi Mustafa tarafından kemerle dövüldüğünü belirterek, bu nedenle sığınma evine sığındığını ifade etti.

Ceylan Koca, canlı yayında annesine seslenerek, "Ben iyiyim. Kocam beni dövdüğü için kadın sığınma evine sığındım." dedi. Şiddet mağduru olarak sığınma evine başvuran Koca'nın durumu, toplumda büyük bir infiale neden oldu.

Ceylan Koca, canlı yayında eşinin şiddetine maruz kaldığını ve evine dönmek istemediğini açıkladı. Koca, yaşadığı travmanın etkisiyle boşanma kararı aldığını ve eşiyle bir araya gelmek istemediğini vurguladı.

Ceylan'ın eşi Mustafa, canlı yayına katılarak eşini dövmediğini ve onu çok sevdiğini ifade etti. Gözyaşları içinde konuşan Mustafa, Ceylan ile tekrar bir araya gelmek istediğini söyledi. Ancak, Ceylan'ın net bir şekilde boşanma isteğini dile getirmesi, izleyiciler arasında duygusal bir tartışmaya neden oldu.