Ünlü televizyon programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" stüdyosunda, sarsıcı bir olay ortaya çıktı. Hacer'in çaresiz arayışına katılan Kezban, beklenmedik bir şekilde eniştesi Hüseyin ile kaçtığını itiraf etti.

Kezban

Müge Anlı'nın programında gerçekleşen bu olay, izleyicileri şoke etti. Kezban, stüdyoya gelerek Halasından gördüğü iddia edilen şiddeti bahane gösterip Hüseyin'le kaçtığını ileri sürdü. Ancak, programın sunucusu Müge Anlı, bu savunmayı kabul etmedi ve Kezban'a sert tepkilerle yüklendi.

Müge Anlı, Hüseyin'e yönelik ahlaki eleştirilerde bulunarak, "5 yaşından beri yanında olan bir kıza nasıl göz koyarsın? Hiç utanman yok mu, hiç ahlaki değerlerin yok mu?" dedi. Hüseyin ise eşini aldattığını, bu nedenle sinirli olduğunu belirtse de Hacer, bu savunmayı reddetti.

Yigenn

İnci Taneleri yeni sezon fragmanı yayınlandı! İnci Taneleri yeni sezon fragmanı yayınlandı!

Programın ilerleyen bölümlerinde Kezban, kendi isteğiyle kaçtığını ve halasından şiddet gördüğünü iddia etti. Müge Anlı, Hüseyin'e karşı duyduğu öfkeyi dile getirerek, "Bana boş laf atma, ben kahvede konuştuğun konuları konuşacağın kadın değilim. Hiç utanman yok mu, yiğenin yaşındaki kıza göz koyuyorsun" şeklinde sert ifadeler kullandı.

Bu skandal olay, Müge Anlı'nın programına damgasını vururken, izleyiciler de bu aile dramını büyük bir şaşkınlıkla takip etmeye devam ediyor. Olayın gerçek yüzü ve gelecek gelişmeler, programın devamında ortaya çıkacak gibi görünüyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ