Hacer Hanım, yıllar önce kaybolan oğlunu bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Acılı anne, Sakarya’daki eski eşi Seyfi’den şüphelenirken, 30 yıl önce evlatlık verildiği söylenen oğlunun akıbetini merak ediyor. Canlı yayında yapılan açıklamalar ise durumu daha da karmaşık hale getirdi.

Baba Müge Anlı

Hacer Hanım, Yıllar Sonra Kaybolan Oğlunu Arıyor

Hacer Hanım, yıllar önce kaybolan 4 yaşındaki oğlunu bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Acılı anne, Sakarya’daki eski eşi Seyfi’den şüpheleniyor ve oğlu hakkında ciddi endişeleri olduğunu belirtiyor. Hacer Hanım, “Oğlumu evlatlık verdiğini söylediği için onun peşindeyim” diyor.

Baba Müge 1

Babanın İtirafları ve Şüpheler

Canlı yayına katılan baba Seyfi, olayları açıkladı. Seyfi, “Oğlumu 4 yaşındayken evlatlık verdim. Bir gece kapıma bir aile geldi ve çocuğumu alıp gittiler. Kim olduklarını biliyorum” ifadelerini kullandı. Ancak bu durum, Hacer Hanım’ın aklındaki soru işaretlerini artırdı.

Hacer Hanım, üç çocuğunu bırakıp gittiği için pişman olduğunu dile getirirken, büyük oğlunun babası Seyfi ile yaşadığını belirtti. Kendi kendine yaşadığı dramı paylaşan anne, “Bir kızım vefat etti ve evlatlık verilen oğlum hakkında endişelerim var” dedi. Ancak evlatlık verildiği söylenen çocuğun akıbetiyle ilgili hâlâ ciddi şüpheler bulunuyor.

Müge Baba 2

Yayın sırasında ihbar kabul edilen durumla ilgili jandarma harekete geçti. Seyfi, “Çocuğu kime verdiğimi unuttum” diyerek ifade verdi. Bugün, yıllar süren belirsizlikler sona ererken, Hacer Hanım ve Seyfi canlı yayında karşı karşıya geldi.

Babanın Açıklamaları ve Terk İtirafı

Baba Seyfi, çocuğunu 1995 yılında İzmit Fuarı’na bıraktığını ve onu terk ettiğini itiraf etti. Bu açıklama, yıllardır süren kayıp çocuk vakasında yeni bir sayfa açtı. Artık Hacer Hanım, kaybolan çocuğunun akıbetini öğrenmek için daha fazla umut besliyor. 30 yıllık soru işaretleri, nihayet çözülmeye başlıyor.

Sandık Kokusu 30. bölüm yayınlandı! Sandık Kokusu 30. bölüm yayınlandı!

Kaynak: Haber Merkezi