EXATLON Almanya yayınlandı! 19 Eylül EXATLON Almanya yayınlandı! 19 Eylül

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, 17 yıldır kayıp olan Hatice Musaoğlu'nun akıbetiyle ilgili şok edici iddialar ortaya atıldı. Annesinden 17 yıldır haber alamadıklarını söyleyen kızları, erkek kardeşlerinin annelerini öldürdüğünü iddia etti. Yayında yapılan yüzleşmeler ve savcılığa yapılan ihbarlar, durumu daha da karmaşık hale getirdi.

Müge Hatice 2

Müge Anlı'nın programında, Hatice Musaoğlu'nun 17 yıldır kaybolmasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Kızları, annelerinin erkek kardeşleri tarafından öldürüldüğünü öne sürerken, canlı yayında yapılan açıklamalar izleyicileri şok etti. Hatice Musaoğlu'nun kızı, "Annemin odasında kan gördüm" ve  "Ağabeyim, anneme silah çekmişti" ifadesi, olayın ciddiyetini artırdı.

Müge Hatice 3

Olayla ilgili olarak Hatice Musaoğlu'nun oğlu gözaltına alındı.  Hatice Musaoğlu Aydın ve eşinin  jandarmaya  ile savcılığa verdiği çelişkili ifadeler programda açığa çıkmıştı. Bu çelişkili ifadeler, savcılığın dikkatini çekti ve soruşturmanın derinleşmesine neden oldu. Müge Anlı, programında bu ihbarı kabul ederek durumu savcılığa bildirdi. Şimdi, Hatice Musaoğlu'nun kayboluşunun arkasındaki gerçeklerin ortaya çıkması bekleniyor.

Müge Hatice 4

Kaynak: Haber Merkezi