Oktay Kaynarca'nın sunumuyla ''Kim Milyoner Olmak İster?'' tanıtım fragmanı yayınlandı! Oktay Kaynarca'nın sunumuyla ''Kim Milyoner Olmak İster?'' tanıtım fragmanı yayınlandı!

İstanbul'un gündüz kuşağının vazgeçilmez programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün kaybolan genç kız Eda'nın hikayesini ekrana taşıdı. Eda'nın annesi Seda, kızını aramaktan yorgun düşmüş bir halde stüdyoya katıldı. 17 yaşındaki Eda'nın kaybolmasının ardında yatan sırlar, izleyenleri derinden etkiledi.

Müge Kayp

Eda'nın annesi Seda, genç kızının zor bir hayat yaşadığını ve 17 yaşında olmasına rağmen reşit olmadığı için evli olmadığını ifade etti. Üstelik, Eda'nın 3 yaşında bir kızı olduğu da ortaya çıkan detaylar arasında. Programda telefonla bağlanan Eda'nın sevgilisi Zindar'ın ifadeleri ise izleyenleri kafa karışıklığına sürükledi.

Eda'nın kaybolmasında adı geçen Suat, İlayda ve Halis'in kimlikleri ise programın en merak edilen konularından biri oldu. Annenin, kızının kaçırılıp öldürüldüğü iddiaları, stüdyoda gerilimi arttırırken, köpeğin sahibi Suat'ın şüpheli olup olmadığı ise merak konusu haline geldi.

Müge Zindar

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, izleyicilere sürükleyici bir hikaye sunarken, Eda'nın kaybolma hikayesi adeta bir gizem perdesini aralıyor. Detaylar, programın devamında aydınlatılacak ve izleyenleri yeni sürprizlere sürükleyeceğe benziyor.

Kaynak: Haber Merkezi