Kültür Sanat

Muhbir (Snitch) filminin konusu ne, oyuncuları kim?

Muhbir filmi, sinemanın ardından televizyon ekranlarında da izleyicilerle buluşuyor. Bu akşam televizyonda yayınlanacak film merak konusu oldu. Peki, Muhbir filminin konusu ne, oyuncuları kim?

Abone Ol

Muhbir filmi 2013 yılında çıkan aksiyon türünde bir filmdir. Muhbir filminin yönetmenliğini Ric Roman Waugh yaparken, senaristliğini Justin Haythe ve Ric Roman Waugh birlikte üstlenmiştir. Peki, Muhbir filminin konusu ne? Muhbir filminin oyuncuları kim? Muhbir filmi hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

MUHBİR FİLMİNİN KONUSU NE?

Üniversite öğrencisi genç oğlu, yanlış bir suçlamayla uyuşturucu satıcılığından 20 yıl hapis cezası alınca, düzenli ve sakin bir aile hayatı süren babasının yapacak tek bir şeyi alır: polisle iş birliği yaparak kılık değiştirecek ve uyuşturucu çetesinin en tepesindeki adama ulaşmaya çalışacaktır. Kendi hayatını da riske attığı için eşiyle arası bozulacak olsa da, oğlunu hapiste çürütmeye hiç niyeti yoktur. Fakat kendilerine karşı polisle işbirliği yaptığı örgüt, azımsanmayacak kadar tehlikeli adamlardan oluşmaktadır. John oğlunu kurtarmanın yanı sıra hayatta kalma mücadelesi de verecektir.

MUHBİR FİLMİNİN OYUNCULARI KİM?

Dwayne Johnson-Rolü : John Matthews

Susan Sarandon-Rolü : Joanne Keeghan

Barry Pepper-Rolü : DEA Agent Billy Cooper

Jon Bernthal-Rolü : Daniel James

Michael K. Williams-Rolü : Malik

Benjamin Bratt-Rolü : Juan Carlos 'El Topo' Pintera

Rafi Gavron-Rolü : Jason Collins

Nadine Velazquez-Rolü : Analisa

MUHBİR FİLMİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Muhbir filmi 12 Haziran Çarşamba günü saat 22:15'te Star TV'de yayınlanacak.