Gazeteci Murat Ağırel, internette en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Yurttaşlar, "Murat Ağırel, kimdir? Murat Ağırel nereli, kaç yaşında? Murat Ağırel ne mezunu? Murat Ağırel alevi mi? Murat Ağırel evli mi? Murat Ağırel hangi partili" sorularına yanıt arıyor. Peki, Murat Ağırel, kimdir? Murat Ağırel nereli, kaç yaşında? Murat Ağırel ne mezunu? Murat Ağırel alevi mi? Murat Ağırel evli mi? Murat Ağırel hangi partili? İşte tüm merak edilenler...

Murat Ağırel

MURAT AĞIREL KİMDİR?

Murat Ağırel, gazeteci ve yazdır. 2006 senesinde Bizkaçkişiyiz Sivil Toplum Platformu kurucusu ve İstanbul İl Başkanlığını yürütmüştür. Dört büyük Cumhuriyet Mitingi'ni tertip etmiş, 3 Hukuka Saygı Mitingi, 7 Teröre Lanet Mitingi, 22 Sokak yürüyüşü, 1274 salon toplantısı, 5 Türkiye Forumu'nu da düzenleyenlerden olmuştur. Memleket Sevdalıları Derneği kuruculuğunu yapmıştır ve 3 dönem Genel Başkanlığı görevinde de bulunmuştur. 2008 yılında Ergenekon davasında gözaltına alınmış ve 7 yıl 3 ay cezaya çarptırılmıştır.

murat ağırel 6

Son yıllarda kamu kurumlarındaki usulsüzlük iddiaları ile ilgili yazılmış Şaki – İlk Defa Yayımlanan Sayıştay Belgeleri isimli kitabı ve Sarmal adlı kitabı yayınlamıştır.

murat ağırel 4

Murat Ağırel son olarak Yeniçağ Gazetesi'nde yazar olarak çalışmaktadır. Daha önce Medya Siyaset ve Oda TV bünyesinde de yer almış ve yazılar yazmıştır. 

murat ağırel 5

MURAT AĞIREL NERELİ?

Murat Ağırel'in memleti Adana Ceyhan'dır. 

murat ağırel 3

MURAT AĞIREL KAÇ YAŞINDA?

Murat Ağırel, 23 Eylül 1978 tarihende Adana Ceyhan'da dünyaya geldi. Ağırel, 45 yaşında ve Terazi burcudur. 

murat ağırel 2

MURAT AĞIREL NE MEZUNU?

Murat Ağırel, İlkokul, Ortaokul ve Lise eğitimlerini Ceyhan'da tamamlamıştır. Ardından Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Otomotiv Bölümü'nden mezun olmuş ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü'nü de başarı ile bitirmiştir.

Murat Ağırel

MURAT AĞIREL ALEVİ Mİ?

Murat Ağırel'in Alevi olup olmadığı bilinmemektedir ancak Ağırel'in doğduğu Ceyhan İlçesinde Alevi nüfusu fazladır. Ağırel'in Alevi olduğu düşünülmektedir. 

murat ağırel 6

MURAT AĞIREL EVLİ Mİ?

Murat Ağırel, Dilek Ağırel ile evlidir. Çiftin bir tane kız çocuğu vardır. 

murat ağırel 4

MURAT AĞIREL HANGİ PARTİLİ?

Murat Ağırel'in gücel olarak hangi partiyi desteklediği bilinmemektedir ancak Ağırel,  27. dönem İYİ Parti İstanbul Milletvekili Adayı olarak seçime girmiştir.

Eylül Lize Kandemir kimdir? Eylül Lize Kandemir kimdir?

murat ağırel 5

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.