Survivor Panorama'nın deneyimli yorumcularından Murat Özarı, bu akşam yayınlanacak olan Survivor AllStar 2024 bölümünde Acun Ilıcalı'nın sinir patlamasına şahit oldu. Yayınlanan fragmanda, Acun Ilıcalı'nın ada konseyinde yarışmacılara karşı gösterdiği tepkiler büyük bir gerginliğin habercisi olarak dikkat çekti.

Murat Özarıı (1)-1

MasterChef Türkiye 16 Eylül bu akşam! MasterChef Türkiye 16 Eylül bu akşam!

Ada konseyinde Acun Ilıcalı'nın yarışmacılara "Ne istiyorsunuz?" diye sormasıyla başlayan olaylarda, Murat Özarı, Acun Ilıcalı'nın sinirli bir şekilde kürsüyü devirdiğini belirtti. Özarı, "Diskalifiye olmak istiyorlar. Bir yarışmacıyı diskalifiye etmezseniz bu böyle gidecek. Oynamıyorum ne demek? Survivor olmasa siz kimsiniz ya? Bu ne afra tafra? Haddinizi bileceksiniz." ifadeleriyle yarışmacılara sert eleştirilerde bulundu.

Murat Özarıı (1)

Canlı yayında duygusal anlar yaşayan Murat Özarı, gözyaşlarını tutamayarak Acun Ilıcalı'nın konseydeki tavrına dair derin duygularını izleyicilere aktardı. Survivor AllStar 2024 bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümüyle nefesleri kesmeye devam ediyor. İzleyiciler, Acun Ilıcalı'nın sinirli tavrının ve Murat Özarı'nın duygusal tepkilerinin ardındaki gelişmeleri heyecanla bekliyor.

Murat Özarıı (2)

Kaynak: HABER MERKEZİ