Siyaset

Müsavat Dervişoğlu Devlet Bahçeli'ye idam ipi fırlattı

Müsavat Dervişoğlu, Devlet Bahçeli'ye yönelik sert eleştirilerde bulundu. İYİ Parti grubu, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganlarıyla Meclis’i inletti.

Abone Ol

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Meclis’te yaptığı tarihi konuşmada Devlet Bahçeli’yi hedef alarak sert eleştirilerde bulundu. Dervişoğlu, Türk milletinin hayallerinin yok edildiğini vurgulayarak, karşı duruş sergileme kararlılığını dile getirdi.

Dervişoğlu'ndan Sert İfadeler

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Meclis kürsüsünde yaptığı konuşmada Devlet Bahçeli’yi hedef alarak, “Türk milletinin hayallerini astın, bu büyük milletin geleceğini kastettiniz” dedi. Dervişoğlu, Bahçeli’ye yönelik “Al şimdi bu ipi başucuna as” ifadeleriyle dikkat çekti.

İYİ Parti Grubu Coşkulu Anlar Yaşadı

Konuşma sırasında İYİ Parti grubu, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" ve "Mustafa Kemal’in askerleriyiz" sloganları atarak coşku dolu anlar yaşadı. Ayyüce Türkeş, Dervişoğlu’nun "Alparslan Türkeş’in emaneti partiyi Saray’a bağladılar" sözleri sonrası duygusal anlar geçirdi.

"Devletimizi Kaybetme Tehdidi"

Dervişoğlu, konuşmasında AK Parti, MHP, CHP ve diğer lider kadrolarını gayrimilli bir mutabakat içinde olmakla suçladı. "Büyük Türk Milleti’nin varlığına açıkça savaş ilan edilmiştir. Bu iktidar gayrı meşrudur. Türkler tarihte ilk defa devletini kaybetme tehdidi ve tehlikesi ile karşı karşıyadır," dedi.