Kim kimdir?

Nady Bondar kimdir? Turnike'nin yeni hostesi

Belarus kökenli oyuncu ve model Nady Bondar Turnike yarışmasıyla tekrar izleyicilerin karşısına çıkıyor. Peki Nady Bondar kimdir?

Abone Ol

Belarus kökenli oyuncu ve model Nady Bondar, Türkiye'nin gözde isimlerinden biri olarak beyaz perdelerin vazgeçilmez ismi haline geldi. 4 yaşında başladığı oyunculuk kariyerini, modellikle birleştirerek dikkat çeken Bondar, Mehmet Ali Erbil'in sunuculuğunu üstlendiği "Turnike" yarışmasıyla tekrar izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Peki Nady Bondar kimdir?, Nady Bondar kaç yaşında?,  Nady Bondar kaç yaşındadır?, Nady Bondar nereli?, Nady Bondar evli mi?, Nady Bondar çalıştığı projeler nelerdir?, Nady Bondar burcu nedir?

Nady Bondar  ilgi alanları nedir?, Nady Bondar  Kişisel Tercihler ve İlham Kaynakları, Nady Bondar turnike hostesi İşte tüm merak edilenler.

Nady Bondar kimdir? 

Nady Bondar, 1983 yılında Belarus'ta doğdu. Küçük yaşlarda oyunculuğa olan tutkusuyla tanışan Bondar, 4 yaşından itibaren sahne ve kamera önünde kendini geliştirmeye başladı. 16 yaşında modellik kariyerine adım atan Bondar, bu alanda da hızla başarılar elde etti. Türkiye'de birçok önemli projede yer alan Bondar, oyunculuk ve modellik kariyerini başarıyla sürdürüyor.

Nady Bondar kaç yaşındadır? 

Nady Bondar 02.08.1983 doğumludur.

Nady Bondar nereli?

Nady Bondar Belarus doğumludur.

Nady Bondar evli mi?

Nady Bondar, özel hayatıyla ilgili konuşmaktan kaçınsa da, evliliği ve iki oğluyla mutlu bir aile hayatı olduğunu belirtiyor.

Nady Bondar çalıştığı projeler nelerdir?

Nady Bondar, Türkiye'de birçok dizi ve film projesinde yer aldı. "Çılgın Dershane Üniversitede", "Yıldızlar Savaşı", "Kurtlar Vadisi Pusu", "Arka Sokaklar", "Zeyrek ile Çeyrek", "Kara Sevda", "Bir Annenin Feryadı" ve "Temel ile Dursun İstanbul'da" gibi önemli yapımlarda rol aldı. Ayrıca Sherri Hill ve Dresscholie gibi ünlü markaların katalog çekimlerinde yer alarak uluslararası alanda da kendini kanıtladı.

Nady Bondar burcu nedir?

Nady Bondar Aslan  burcudur?

Nady Bondar  ilgi alanları nedir?

Nady Bondar, . Geç kalmaktan nefret eden Bondar, pozitif bir yaşam tarzını benimseyerek hayatını sürdürüyor. Aslan burcu olan Bondar'ın en sevdiği renk altın, en sevdiği Türk yemeği sarma ve en sevdiği çiçek gül olarak belirlenmiş.

Nady Bondar  Kişisel Tercihler ve İlham Kaynakları

Nady Bondar'ın en sevdiği şarkı Madonna & Yitzhak Sinwani'nin "Paradise (not for me)" şarkısıdır. İdolü olmayan Bondar, en beğendiği oyuncular arasında Nicole Kidman ve Uma Thurman'ı gösteriyor.

Nady Bondar, Türk seyircisinin beğenisini kazanan güzellik ve yetenekleriyle hem beyaz perdede hem de modada dikkat çeken bir isim olmaya devam ediyor.