Televizyon

Nagihan, Nefise ve Mustafa Kemal oyundan çekildi!

Survivor kırmızı takımında büyük çatlaşma: Nagihan, Nefise ve Mustafa Kemal Oyundan çekildi, ada konseyinde ne karar verilecek?

Abone Ol

Survivor'da takımda gruplaşmaların gölgesinde yaşanan çekişmeler, büyük bir krize dönüştü. Nagihan, Nefise ve Mustafa Kemal, takımdaki güçlülerle güçsüzler arasındaki dengesizlikten dolayı oyuna çıkmama kararı aldı.

Üçlü, takım içinde yaşanan gruplaşma ve haksızlıklardan şikayetçi olarak birleşti ve oyunlara katılmama kararı aldı. İddialara göre, güçsüzlerin sayıca fazla olmasından dolayı, oylama sırasında güçlülerin isimlerinin yazıldığını iddia ettiler.

Nagihan, Nefise ve Mustafa Kemal, basın mensuplarına yaptıkları açıklamada, "Biz iyileri potaya koyuyorlar, ancak sayıca üstün olan güçsüzlerin oylamada bizim isimlerimizi yazdıklarını biliyoruz. Bu haksızlığa karşı durmak adına oyunlara çıkmama kararı aldık. Kendi başımıza ne yapmak istiyorsak onu yapacağız" dedi.

Survivor hayranları ise bu gelişmeler karşısında büyük bir şaşkınlık içinde. Takımdaki çatlaşmanın ve çekişmelerin nasıl bir sonuç doğuracağı merak konusu olurken, Survivor adasında yaşanan bu olaylar izleyicileri ekrana kilitleyecek gibi görünüyor.