Neslim Güngen eşi İnanç Güngen kimdir? sorusu Neslim Güngen katıldığı bir programda Dilan Polat ve Engin Polat hakkında yaptığı açıklamalardan sonra gündem oldu. Neslim Güngen katıldığı bir programda Dilan Polat benim öğrencimdi ve Engin Polat'ın Naylon Fatura işi yaptığını duymuştum dedi. Olaylardan önce Engin Polat belinde silahlı korumalarla geldi dedi?  İnanç Güngen ne mezunu? İnanç Güngen Kimdir? İnanç Güngen ne iş yapıyor? İnanç Güngen in kaç çocuğu var? İşte, İnanç Güngen'in hayatına dair merak edilen detaylar.

Fenerbahçe Beko'nun yeni transferi Boban Marjanovıc kimdir? Fenerbahçe Beko'nun yeni transferi Boban Marjanovıc kimdir?

Neslim Güngen kimdir? Neslim Güngen kimdir?

İnanç Güngen Kimdir? 

Neslim Güngen'in eşi ve iş insanıdır. Cosmones Medikal adlı firmanın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olarak faaliyet göstermektedir.Inanç Güngen (2)

İnanç Güngen'in kaç çocuğu var?

Evli ve üç çocuk ları vardır.Inanç Güngen (3)

Neslim Güngen Kimdir?

Neslim Güngen, Türkiye genelinde birçok şubesi bulunan güzellik merkezleriyle bilinmektedir. Dilan Polat'la olan geçmişteki bir olayı kamuoyuna duyurmasıyla dana çok tanınmıştır. Neslim Güngen henüz 13 yaşındayken bir kuaför salonunda çalışması ile birlikte hem iş hayatına hem de güzellik sektörüne adım atmıştır. 2007 yılında ise sosyal medyada paylaştığı profesyonel makyaj videoları ile kendinden bahsettirmeyi başarmaya başlamıştır. Neslim Güngen single çalışmalarıda yapmıştır.

Neslim Güngen (1)

Neslim Güngen kaç yaşında?

Neslim Güngen 1986 doğumludur.ns

Neslim Güngen nereli?

Neslim Güngen istanbul doğumludur.nsw

Haber Merkezi

Editör: İrem Akbaş