Kültür Sanat

Netflix 8 Ekim 2024 TOP 10 listesinde hangi yapımlar var?

Milyarlarca kullanıcıya sahip dijital platform Netflix, bünyesinde farklı kategorilerde binlerce yapım bulunduruyor. Dizi, film, belgesel, animasyon izlemek isteyenlerin çok geniş listelere erişebildiği bu platformda günün TOP 10 listesini paylaştık. İşte 8 Ekim en çok izlenenleri...

Abone Ol

Dünyanın neredeyse tüm ülkelerinde kullanılan dijital izleme platformu Netflix, Türkiye'de de milyonlarca insan tarafından kullanılıyor. İçerisinde binlerce içeriğin bulunduğu bu platforma oldukça kaliteli ve en çok izlenme sayılarına ulaşan yapılar bulunuyor. Peki, Bu hafta Türkiye'de en çok izlenen yapımlar hangileri oldu? Netflix günün TOP 11 listesinde hangi yapımlar var? İşte, Netflix günün TOP 10 listesi...

NETFLİX TÜRKİYE 8 EKİM TOP 10 DİZİ LİSTESİ

1- Nobody Want This:

Nobody Wants This, cinsellik konulu yayınlar yapan agnostik bir podcast sunucusu ile sevgilisinden yeni ayrılmış bir haham arasındaki beklenmedik ilişkiye odaklanıyor. Farklı yaşamları ve ailelerine rağmen bu ilişkiyi sürdürmeyi başarabilecekler midir?

2-İnanılmaz Dijital Sirk

3-Canavarlar:

Canavarlar: Lyle ve Erik Menendez'in Hikâyesi, 1996 yılında ebeveynlerini öldürmekten hüküm giymiş iki erkek kardeş olan Lyle ve Erik Menendez'in hikayesini konu ediyor. 1989 yılında ebeveynlerini evlerinde vahşice vurarak öldüren kardeşler, ilk polis soruşturmasından sıyrılıp ailelerinin servetiyle lüks bir yaşam sürdü. 1996 yılında ise mahkum edilen kardeşler, şartlı tahliye imkanı olmaksızın ömür boyu hapis cezasına çarptırıldılar.

4-Pera Palas'ta Gece Yarısı:

Genç bir gazeteci olan Esra, Pera Palas Oteli hakkında bir yazı yazmakla görevlendirilir. Bu yüzden otele giden Esra, gezdiği odalardan birinin 1919 yılına açılan bir kapı olduğunu keşfeder. Bu inanılmaz keşfi sayesinde zamanda yolculuk yapan Esra, bu sayede Mustafa Kemal Atatürk'e karşı düzenlenen bir kompodan haberdar olur. Artık Esra Türkiye tarihinin akışını ve geleceğini korumak zorundadır. Ancak Esra bu sırada Halit adındaki gizemli bir adamla tanışmasıyla aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlar.

5- Erşan Kuneri

6-Prision Break

7-Emily in Paris:

Emily, Şikago’da yaşayan genç bir kadındır. Pazarlama yöneticisi olan Emily, hiç beklemediği bir anda rüya gibi bir iş fırsatı yakalar. Kariyeri için çok önemli olan bu teklifi geri çevirmeyen Emily, yeni işi için Paris’e taşınır. Yeni bir hayata başlayan Emily, bir yandan yeni işine adapte olmaya çalışırken bir yandan da ailesini, arkadaşlarını ve ilişkisini idare etmeye çalışır.

8-The Perfect Couple:

Yılın en çok beklenen olayı Amelia Sacks ve Benji Winbury'nin düğünüdür. Damadın milyoner ailesi, misafirlerini sahildeki devasa mülklerinde ağırlamak için hiçbir masraftan kaçınmaz. Tanınmış bir romancı olan olan müstakbel kayınvalide Greer Garrison Winbury, bu ilişkiyi onaylamasa da sezonun en lüks düğününü düzenler. Ancak sahilde bir ceset bulunmasıyla şenlik havası bozulur. Aniden orada bulunan herkes şüpheli haline gelir ve rüya bir kabusa dönüşür.

9-Gyeong Seong Creature 

10-Heartstopper

NETFLİX TÜRKİYE 8 EKİM TOP 10 FİLM LİSTESİ

1-The Platform 2:

Gizemli bir lider, dikey hücrelerden oluşan acımasız bir sistemde kendi kanunlarını dayatırken yeni gelen biri, şaibeli yiyecek dağıtım yöntemine karşı mücadele eder.

2-Black Adam

3-Tam Bir Centilmen:

Dışarıdan lüks ve parıltılı bir dünyada kendine yer edinmiş bir adam olarak görülen Saygın, zengin kadınların gözdesi, baştan çıkarıcı ve duygusuz bir avcı olarak tanınır. Ancak bu görünüşün ardından bambaşka gerçekler vardır. Saygın, kadınlara istediklerini, içten içe arzulayıp dile getirmedikleri duygusal tatmini sunan bir adamdır. Kadınlara kendisini özel hissettirmeyi başaran Saygın, “kendi mutluluğum nerede?” sorusunu kendisine sormaktan kaçınır. Saf bir genç olan Nehir ile tanışmasıyla Saygın’ın hayatı alt üst olur. 

4-Belalı İş:

Michael Bryce uluslararası silah tüccarı Takashi Kurosawa'nın özel korumasıdır. Bryce'ın keyfi yerinde, lüks hayatın tüm nimetlerinden faydalanmaktadır. Ancak Kurosawa bir tetikçi tarafından vurulur. Onu korumayı başaramayan Bryce soğukkanlılığını kaybeder. İki yıl sonra kariyeri diplerdedir. Birkaç uyuşturucu bağımlısı yöneticiyi korumak dışında başarı yakalayamamıştır. Terapisti artık soğukkanlı olmayan ve işini bu yüzden yapamayan Bryce'a dinlenmesi gerektiğini söyler ve bir süre uzak kalmaya karar verir. Fakat bu kısmi emeklilik fikri eski sevgilisi Ajan Roussel'ın yardım isteğiyle askıya alınır. Acımasız diktatör Vladislav Dukhovic aleyhinde tanıklık yapmayı kabul eden Darius Kincaid'i Lahey'e götürmek için yola çıkar. Yolları yeniden kesişen Bryce, Kurosawa'yı öldürerek kariyerinin sonunu getiren tetikçinin Darius olduğunu öğrenir.

5-Miss Peregiınes Peculiar Children

6-Mercy Hastanesi 

7-Hayalet Avcıları Öteki Dünya

8-The Platform

9-Şarkını Söyle 2

10-İçinde Kim Var?