Survivor takipçileri ve Hikmet'in hayranları, ünlü yarışmacının Instagram hesabında paylaştığı fotoğraf ve "Son 7, geliyor gelmekte olan, sarı papatya bekle beni" notunu görünce, heyecanlarına daha da ortak oldular. Yunus Emre'ye yapılan gönderme, Hikmet Tuğsuz'un Survivor All Star 2024'e göz kırptığına dair güçlü bir işaret olarak yorumlandı.

Hikmet

Ancak, Survivor All Star 2024 kadrosundaki bir değişiklik haberi, Hikmet Tuğsuz'un hayranlarını bir kez daha sevindirdi. Yarışmacılardan Nihat Altınkaya'nın diz sakatlığı geçirdiği ve yarışmalara devam edemeyeceği açıklandı. Bu durumda, Survivor ekibi Hikmet Tuğsuz'u kadroya dahil etmeye karar verdi.

MasterChef Türkiye 19 Eylül bölümü yayınlandı MasterChef Türkiye 19 Eylül bölümü yayınlandı

Nihat Altınkaya

Survivor All Star 2024'e yedeklerden dahil olacak olan Hikmet Tuğsuz, Nihat Altınkaya'nın yerine mücadeleye katılacak. Bu sürpriz gelişme, Survivor severleri adeta bir coşku içinde bıraktı.

Yunus Emre Özden Nereli

Yarışmacı değişikliğiyle birlikte Survivor All Star 2024, Hikmet Tuğsuz'un geri dönüşüyle çok daha heyecanlı bir hal alacak gibi görünüyor. Gözler, Hikmet'in Survivor macerasındaki yeni başarılarına ve rekabete çevrilmiş durumda.

Kaynak: HABER MERKEZİ