Kültür Sanat

Ölümsüz Polisler filminin konusu nedir?

Ölümsüz Polisler filmi, sinemanın ardından televizyon ekranlarında da izleyicilerle buluşuyor. Sinema TV'nin 13 Aralık Çarşamba günü yayın akışında bulunan film merak konusu oldu. Peki, Ölümsüz Polisler filminin konusu nedir?

Abone Ol

Ölümsüz Polisler filmi 2013 yılında çıkan aksiyon/komedi türünde bir filmdir. Ölümsüz Polisler filminin yönetmenliğini Robert Schwentke yaparken, senaristliğini Phil Hay ve Matt Manfredi birlikte üstlenmiştir. Peki, Ölümsüz Polisler filminin konusu nedir? Ölümsüz Polisler filminin oyuncu kadrosunda kimler var?

ÖLÜMSÜZ POLİSLER FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Nick Walker henüz hayatını kaybetmiş bir polistir ve ölümünde sonra gittiği dünyada mesleğini devam ettirecek olmanın şokunu yaşamaktadır. 'Rest in Peace' isimli bir polis teşkilatına katılan Nick, Roy Pulsipher isimli yüzyıllar önce ölen bir ajanla çalışmak üzere görevlendirilir. İkili dünyadaki kötü ruhları kovalayıp onları cehenneme göndermek ve böylece dünyadaki kötülüğü yok etmek için mücadele edeceklerdir. Ancak Nick'in yaşayanların dünyasıyla olan sorunları henüz bitmemiştir. Ölmüş olduğunu ve eşinden sonsuza dek ayrılmış olduğu gerçeğini kabullenemeyen Nick, kendi katilini bulmaya çalışacaktır.

ÖLÜMSÜZ POLİSLER FİLMİNİN OYUNCULARI KİM?

Jeff Bridges-Rolü : Roy Pulsipher

Ryan Reynolds-Rolü : Nick Walker

Kevin Bacon-Rolü : Bobby Hayes

Mary-Louise Parker-Rolü : Procter

Stephanie Szostak-Rolü : Julia

James Hong-Rolü : Grandpa Chen/Nick's Avatar

Robert Knepper-Rolü : Stanley Nawlicki

Mike O'Malley-Rolü : Elliot