Şahane Hayatım dizisinde rol alan Onur Tuna gündem oldu. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Onur Tuna'nın sevgilisi Yasemin Yazıcı kimdir? Yasemin Yazıcı kaç yaşında, nereli? Yasemin Yazıcı ne mezunu? Yasemin Yazıcı'nın boyu ve kilosu ne? Yasemin Yazıcı hangi dizilerde ve filmlerde rol aldı'' sorularını aratıyor. Peki, Onur Tuna'nın sevgilisi Yasemin Yazıcı kimdir? Yasemin Yazıcı kaç yaşında, nereli? Yasemin Yazıcı ne mezunu? Yasemin Yazıcı'nın boyu ve kilosu ne? Yasemin Yazıcı hangi dizilerde ve filmlerde rol aldı? İşte tüm merak edilenler...

Kötü Kan'ın Kartal'ı Ertan Saban kimdir? Ertan Saban kaç yaşında, eşi kim? Kötü Kan'ın Kartal'ı Ertan Saban kimdir? Ertan Saban kaç yaşında, eşi kim?

Yasemin Yazıcı Sevgilsii

YASEMİN YAZICI KİMDİR?

Yasemin Yazıcı, 8 Eylül 1997’de İstanbul’da doğmuştur. Yazıcı, Dialog ve Pera Güzel Sanatlar okullarında diksiyon ve oyunculuk eğitiminin yanı sıra dans ve vokal eğitimi de aldı. Okul yıllarında Türkçe, Fransızca ve İngilizce dillerinde, “Kral Oidipus”, “Antigone”, “Bir Yaz Gecesi Rüyası”, “Lysistrata”, “Faust (vol. I)”, “Hugo Sistemi” ve “Ayrılma” adlı oyunlarla sahneye çıktı.

Yasemin Yazıcı

2018 yılında London School of Economics Sosyal Antropoloji bölümünden mezun oldu. Üniversiteden mezun olduktan sonra London Academy of Music and Dramatic Arts (LAMDA)'ta yine oyunculuk üzerine eğitim aldı. Türkiye'ye dönüş yaptıktan sonra ise İstanbul Film Akademi'de Ezel Akay, Deniz Ölmez gibi alanının usta isimlerinin eğitim verdiği "Pratik Oyunculuk Atölyesi" sertifika programına katıldı.

Yasemin Yazıcı Kim

YASEMİN YAZICI'NIN ROL ADLIĞI YAPIMLAR

Son Yaz

Aşk Taktikleri

Kara Tahte

Kaynak: Haber Merkezi