Ankara Kulübü Derneği Genel Başkan Dr. Metin Özaslan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Seymen ve Bacıerenlerle birlikte Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Çamlıdere Belediyesi ile Ankara Kulübü Derneği arasındaki bağların güçlendirilmesi üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Altındağ'da E-Ruhsat Dönemi Başladı! Altındağ'da E-Ruhsat Dönemi Başladı!

111111 (6)-1

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan'a başarı dileklerini ileterek, Çamlıdere'de tarihi kültürel değerlerin yaşatılması adına insana ve topluma yatırım odaklı yapılacak tüm etkinliklere en üst düzeyde işbirliği içerisinde katkı sağlamaya hazır olduklarını kaydetti.

111111 (13)

ÇAMLIDERE'DE TARİHİ KONAK

Ankara Kulübü Derneği Çamlıdere Şube Konağı'nı Çamlıdere halkına kavuşturmak istediklerini dile getiren Özaslan, “Konağımızı Çamlıdere halkı ile buluşturmak istiyoruz. Konağımız, kültürel değerleri yaşatan bir merkez özelliği taşıyacak. Burada, Çamlıderelilere Seymenlik ve Bacıerenlik  kültürü öğretilsin, bu kültür yaşatılsın istiyoruz.  Çamlıderelilerin, Seymen ve Bacıerenlerin evi olacak bu konağı en kısa süre içerisinde sizin de desteklerinizle inşallah hizmete açacağız.” dedi.

111111 (1)

Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan ise hayırlı olsun ziyareti ve iyi dilek ve temennileri için Özaslan başkanlığındaki heyete teşekkür ederek, Çamlıdere'yi sosyal, ekonomik ve kültürel anlamda daha güçlü hale getirmek için tüm gayretleriyle çalışacaklarını söyledi. Ankara Kulübü Derneği Çamlıdere Şube Konağının faaliyete geçmesi  için ellerinden gelen desteği göstereceklerini belirten Ceylan, bu anlamda işbirliğini, ivedilikle ve en iyi şekilde gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

111111 (8)

Ziyarette Özaslan, Ceylan'a Seymen heykeli takdiminde bulunarak, Ankara Kulübü yayınlarından Ankara Konuşmaları kitabı ve Geleneksel Ankara Ezgileri Albümü hediye etti. İki başkan daha sonra konağı gezerek yapılacaklar üzerine istişarede bulundu. 

Kaynak: Haber Merkezi