Adalet ve Kalkınma Partisi 28. dönem milletvekili Özlem Zengin gündem oldu. Yurttaşlar arama motorlarında, ''Özlem Zengin kimdir? Özlem Zengin kaç yaşında, nereli? Özlem Zengin ne mezunu? Özlem Zengin kaç dil biliyor? Özlem Zengin evli mi? Özlem Zengin neden gündem oldu'' sorularını aratıyor. Peki, Özlem Zengin kimdir? Özlem Zengin kaç yaşında, nereli? Özlem Zengin ne mezunu? Özlem Zengin kaç dil biliyor? Özlem Zengin evli mi? Özlem Zengin neden gündem oldu? İşte tüm merak edilenler...

Özlem Zengin

Ressam Mustafa Ayaz Hayatını Kaybetti! Mustafa Ayaz kimdir? Ressam Mustafa Ayaz Hayatını Kaybetti! Mustafa Ayaz kimdir?

ÖZLEM ZENGİN KİMDİR?

Özlem Zengin, 1969 yılında Tokat'ta doğmuştur. Avukat olan Özlem Zengin, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Din Sosyolojisi alanında yüksek lisans yaptı. Serbest avukat olarak çalıştı. Medya alanında çalışmalar ve televizyon programları yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı olarak görev aldı. Özlem Zengin, 28.dönem Adalet ve Kalkınma Partisi milletvekilidir.

Özlem Zengin Ne Mezunu

ÖZLEM ZENGİN KAÇ YAŞINDA?

Özlem Zengin 54 yaşındadır.

Özlem Zengin Kaç Dil

ÖZLEM ZENGİN NERELİ?

Özlem Zengin Tokat'da doğmuştur.

Özlem Zengin Kaç Yaşında

ÖZLEM ZENGİN NE MEZUNU?

Özlem Zengin İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. Ardından Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Din Sosyolojisi alanında yüksek lisans yapmıştır.

Özlem Zengin Hasan Bitmez

ÖZLEM ZENGİN KAÇ DİL BİLİYOR?

Özlem Zengin iyi derecede İngilizce bilemektedir.

Özlem Zengin Evli Mi

ÖZLEM ZENGİN EVLİ Mİ?

Özlem Zengin evli değildir.

Özlem Zengin Nereli

ÖZLEM ZENGİN NEDEN GÜNDEM OLDU?

Merhum milletvekili Hasan Bitmez'in mecliste konuşma yaptığı sırda Özlem Zengin'in davranışları sosyal medyada eleştirildi.

Kaynak: Haber Merkezi