CHP Genel Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Özgür Özel'in hayatı araştırılıyor. Yurttaşlar arama motorlarında, ''Özgür Özel'in eşi Didem Özel kimdir? Didem Özel kaç yaşında, nereli? Didem Özel ne mezunu? Didem Özel ne iş yapıyor?'' sorularını aratıyor. Peki, Özgür Özel'in eşi Didem Özel kimdir? Didem Özel kaç yaşında, nereli? Didem Özel ne mezunu? Didem Özel ne iş yapıyor? İşte detaylar...

didem özelefewgDİDEM ÖZEL KİMDİR?

Didem Özel 48 yaşındadır. Özgür Özel ve Didem Özel üniversite yıllarında tanışmıştırlar. Didem Özel ve Özgür Özel 1998 yılında evlenmişlerdir. İpek adında bir kızları vardır. Didem Özel ,Ege Ünivesitesi Eczacılık fakültesi mezunudur.

didem zöleÖzgür Özel verdiği bir röportajda Didem Özel ile tanışmalarını şöyle ifade etmiştir:
“Mühendis olmak istiyordum. Matematiğe ilgim vardı. Fakat babamın tercihiyle eczacı oldum. Yeniden sınava girerim diye düşündüm ama eczacılık fakültesine girdikten bir yıl sonra, 19 yaşımda eşim Didem ile tanıştım. 1993'ten beri birlikteyiz. Didem'i görünce üniversite sınavına bir daha girmeyi unuttum. Eczacılıkta beni tutan ikinci şey de bu alanın, önemli bir mücadele alanı olduğunu gördüm.”

Yeni Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan kimdir? Yeni Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan kimdir?

Haber Merkezi

Editör: Gökçe Acar